Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

bilo je davno od javljanja


Neznam kaj mi se izdešavalo sa komentarima, ali ne mogu komentirat, jednostavno mi neda, no dobro, pratila sam ja vas sve pomalo tu i tamo, pa znam što se kod koga dešava. Mislim na one koji još pišu, a sve vas je manje.

Demijan je već frajer pravi, proslavio 7 godina, završio prvi razred, jedino četvorku iz tjelesnog ima... njemu je dosadno, nakon raznih sportova i sportske grupe od 4 godine, bez veze mu je dizat ruke i radit čučnjeve pa mu se sad to i vratilo četvorkom. Al ko šljivi, ostalo je sve puno petica, i sve je sam zaslužio.

Mikela, cura velika, 2 godine i 4 mjeseca, bez pelena eto mjesec dana, bez dude već godinu. Šminkerica prava, vižljasta i okretna, majmunčić ko i brat joj, nema sekunde mira, osim kad čita rolleyes

Ljubav i dalje traje. Kad jednoga nema, drugi stalno pita kad će doči, iskreno, ipak malo više mala brine za brata, ali normalno, sad je on već frajer i mala sestra, u ide na živce kad mora sve što i on raditi rolleyes

Drugo, sve po starom, uglavnom sve po starom. Životarimo ko i svi, snalazimo se ko i svi, preživljavamo ko i svi. I stalno se nadam da će biti bolje-ko i svi uostalom.

Tek toliko da se javim, stvarno dugo nisam pa mi sad sve čudno pisati.

Valjda ću se javiti uskoro opet, do tada, uživajte u godišnjem ako ga imate!

mah



Post je objavljen 08.08.2011. u 12:38 sati.