Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ustipak

Marketing

Sir

Došao sam s posla kasno, evo prošlo je devet uveče, i pomalo sam već i gladan. Imam odličan med iz Gaćelezi iz Dalmacije, jedan od najboljih koje sam probao u životu. No nisam jeo med, samo sam mislio na njega za vrijeme žvakanja ostale hrane da sam tu dominantnu misao naprosto morao i ovdje podijeliti.
I dok sam tako žvakao paštu, salatu, a stavio sam i malo ajvara jer mi je pasalo lagano pikantno, i dalje mi je nešto nedostajalo. Posegao sam u frižider i uzeo sir. Proteini. Rezao sam ga i jeo. Sve to pored sudopera, jer mi se nije dalo postavljati stol, onako stojećki.
U jednom sam trenutku pogledao koru od sira koju sam odrezao i stavio sa strane, ljutito sam frknuo nosom, i ljut vjerojatno zbog nečega s posla, zgrabio koru, zakoračio na balkon i bacio koru od sira preko ograde, na cestu i travnjak ispred zgrade. Boli me kurac! Ionako neće znati tko je to bacio.
Morat ću baciti još nešto, baš me pita, ali ne sada već me pita za neki drugi dan. Bacit ću čarape neki drugi dan. Možda bih mogao lansirati i prazan tetrapak od mlijeka. Ili konzervu Konzum K - kukuruza, ili od tune. To često radim s paštom. Kako bi fantastično neprimjereno, i nestvarno, djelovalo na travnjaku i cesti ispred zgrade!! :-)
Ili bocu od Domestos ili nekog drugog sredstva za pranje sanitarija. Ni karton od WC papira ne bi bio loš :-)
Uh, koliko dobrih ideja...
Dosta sad, idem pojesti do kraja da ponovo okusim karamelasti okus meda iz Gaćeleza! Adio!


Post je objavljen 03.08.2011. u 21:57 sati.