Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/maison

Marketing

Ulazna vrata

Kuća je pod ključem. Ima li potrebe za više teksta? belj

Vrata su ispala onako kako smo i zamislili, obzirom na veliku rupu za vrata i stepenice s unutarnje strane, stvarno je dobro ispalo (kakve smo sve prijedloge dobivali, ovo je najbolja moguća varijanta).
Na desno krilo se još treba postaviti ista inox ručka.
Vrata su PVC, boja antracit. Bila sam skeptična, jako, ali čim sam ih vidjela, otključala cerek sve sumnje su se rasplinule pri tom prvom pravom ulasku u kuću.


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Uz navedena ulazna vrata svaki stan imat će svoja protuprovalna vrata, koja smo izabrali u firmi Kolnoa, a bit će postavljena kada se stave glazure, pa ću tad i malo više o njihovim specifikacijama.

Ovo su aluminijska vrata gore u spremištu na terasi, to je isto jučer postavljeno. Još trebaju postaviti unutarnje prozorske klupičice i to će onda biti to.

Image and video hosting by TinyPic

Još jednom mogu samo pohvaliti firmu Siget koja nam je radila stolariju. Zbilja je sve bilo prema dogovoru, za svaki detalj su nas zvali i fakat sam zadovoljna.
Trenutno se radi hidroizolacija kupaonica i terase, idući tjedan ide grijanje i nakon toga glazure. Slike stižu. Znam da sam dužna pofotkat krov ali ni ja ga nisam vidla jer su mi maknuli ljestve s terase!

Post je objavljen 03.08.2011. u 09:58 sati.