Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/priroda-djeca-mi

Marketing

Mirisne vrećice za prostor, automobile, mirisni jastučići punjeni aromatičnim biljem i mirisne osvježavajuće kupke

Istraživanja su pokazala da većina industrijski proizvedenih mirisa i osvježivaća prostora sadrži kemijske spojeve koji mogu biti štetni za zdravlje, ili čak kancerogeni...

A opet svi mi volimo da nam životni prostor odiše nekim ugodnim mirisom.
Zato smo osmislili malu liniju mirisnih vrećica od bilja kojeg sami proizvedemo, uberemo, osušimo i pakiramo.
I to sve dodatno oplemenimo s puno ljubavi - jer zaista uživamo u tom što radimo...sretan

U planu su mirisne vrećice za osvježavanje prostora, ormara, ladica, automobila...
Pa jastučići koje stavite pod glavu dok se odmarate ...(i nošeni mirisima u mislima odlutate u neke čarobne krajolike iz mašte...)
te mirisne soli za kupke...

Dakako da imamo još puno ideja, ali za sada ćemo pokušati s ovim...




Ovako izgledaju biljne kupke, energizirajući torbaci, jastučići za spavanje i mirisići za aute.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

S detaljima se još poigravam, istražujem ih i kombiniram, zato su tako šareni, ali, meni je šareno super.

Photobucket

Photobucket

Trenutno smo bilje stavljali u ručno izrađene vrećice s folklornim motivima, koje smo pripremali za naše prijatelje, ali u planu je da se ozbiljnije pozabavimo ambalažom i brendiranjem jer želimo s našim proizvodima izaći na šire tržište...









A sada malo o našim životinjicama...

Photobucket


Ovo je Gara(oliti Nera jer tako sofisticiranije zvuči zubo). Super psica s izuzetno snažnim karakterom, od svih psića prva je počela lajati na nepoznate i pokazuje ambicije za čuvanjem. Totalno je predana i savršena. Za nju još tražimo novu ekipu, no samo ako ste promislili i sigurni ste da ste savršeni i dovoljno brižni, možete doći u obzir za prvi intervju, odabiremo najbolje naughty

Photobucket

Ovo su Tufko i Marli(ey). Tufko je dobio ime po preslatkom šumskom čudovištu koje je izgubilo svoje papuče, a Marli je prije bio Rakunić, no onda je prvi počeo krasti vrećice s čavlima, rukavice za vrt i sl. pa je Deia podsjetio na knjigicu i film o Marliju tako da smo ga prekrstili (valjda, mislim, za sada).

Tufko je prije dva dana imao pravu pustolovinu. Pored bunara je bila velika staklenka od krastavaca puna vode. On je vodu, naravno, prolio, a glavu nabio u staklenku. Mi ručamo odjednom nešto nije baš dobro. Sa staklenkom on baulja po dvorištu i pada jer se totalno pogubio. Idemo izvući glavu, ali glava više ne izlazi van. Uglavnom, Honey ga pobrao, uzeo čekić i tres po staklenci. Jedini trenutak u kojem se baš nije osjećao odlično je bio prvi udarac čekićem koji je samo zazvonio, tu se splašio, drugi put je staklenku razbio, a on se najsmijao od uha do uha.

Photobucket

Pipi i Marli u klinču, Gara je tu. Dok god sam ih slikala, bauljali su mi po nogama i grickali prste pa je to bilo vrlo zanimljivo.

Photobucket

Divno moje.


Photobucket


Photobucket

A ovo je Pipi (Duga Čarapa). Dakle ta psica doslovno ima i narančaste pjegice po nosiću, izuzetno nježna, privržena, draga, čak možda najumiljatija od svih, mada se to gotovo ne može tako gledati, svi su mazni i najdivotniji.

Photobucket

Blažena majka Luna, uopće nije pitanje da li stoji, leži, trči...samo daj cikiti...

Photobucket

A ovo je naša prijateljica u prolazu, kornjačica. Pronašli smo je, mazili i slikali (vjerovatno na njen sveopći užas) no potom smo je stavili tamo gdje smo je našli i blaženo je zgibala u svoj jarak (na svoje oduševljenje). Malo smo joj produžili put, no sigurna sam da nam nije zamjerila.

Photobucket

Vidi se kako je "ogromna", poput male jabučice kraj koje smo je slikali. cerek

E, da, i naša Gagi je odlučila da joj je dosta ležanja na jastučiću i bivanja u dvorištu. U petak navečer poduzela je svoje prvo veliko putovanje u lov na miševe od kad ima tri nogice. Nije je bilo tri dana i već smo se stvarno brinuli, ali vratila se posve zadovoljna sama sobom, a jako je usrećila Tigrića, psiće i nas ljude.
Eto, ponovo svi jašemo bez sedla, hrpa nas je i dobro je dok imamo šta za jesti.
Posebna serija fotki bi trebali biti psići i konji, e to trebate vidjeti:)

Najbolji dan vam svima...

Post je objavljen 03.08.2011. u 09:02 sati.