Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugaladarastasevica

Marketing

LIGA MLADIH LAĐARA - DELTA NERETVA -



Preko vikenda mladi lađari izveslali su 7.i 8. kolo lige mladih lađara Delta Neretva u jezeru Birina.

U kategoriji mladih lađara do 18.godina peti put zaredom slavili su lađari Rogorina. U ovoj kategoriji na kon 8 kola u vodstvu su lađari Rogotina sa 43 boda, slijede Zvonimr Kaleb(Momići)40, Gospa Karmenska(Krvavac) 28, EŠU Birina 21, Gusari(Komin) 19 te Stablina sa 3 boda.

U starijoj kategoriji do 25.godina starosti bilo je zanimljivo i uzbudljivo u 7. i 8. kolu te se do posljednjeg 10. kola neće znati pobjednik. Na prvom mjestu su Tri sela(Momići, Matijevići, Podrujnica) sa 41 bodom, zatim Staševica 40, Dusina 38 i posljednja Stablina sa 3 boda.

Slijedeće 9.kolo na rasporedu je 29,srpnja(Petak) a 10.kolo ujedno i posljednje 31.srpnja(nedjelja) sa početkom u 18,00 sati. U nedjelju poslije posljednje utrke dodijelit će se najboljim lađarskim ekipama kipić žabe na listu lopoča, medalje i novčane nagrade, bit če proglašen mister i miss lađara te najmlađi veslač.

Očekuje se nazočnost Marije Vučković dožupanice Dubrovačko-neretvanske, zatim gradonačelnici Vukovara, Trogira, Vrgorca i Ploča, načelnik općine Kula Norinska, predstavnici Luke Ploče kao i mnogi drugi.

Sve njih će zabavljati grupa Vertigo iz Metkovića te gost večeri Danijel Boto pobjednik OBN televizije 2009.godine.


Post je objavljen 28.07.2011. u 17:27 sati.