Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ashleylove4

Marketing

birthday and partys

Bok blogovci i ljubitelji Ashley Tisdale. Evo ovo nije prvi put,ali ispričavam se zbog dužeg izbivanja s bloga. Sada sam se vratila i od sada donosim najnovije vijesti, možda ne svaki dan, ali vrlo često. Uživajte i komajte.
Here I am, am back again. I will inform you about Ashley. Enjoy and leave a comment.

Nažalost ne mogu staviti sve novosti jer bi bilo previše toga, pa ću staviti po meni najbitnije. Ako vas sve zanima,a još niste informirani posjetite neku od fan stranica o Ash. Kako sam se vratila uvela sam promijenu za sada jedinu, možda budem još koje za sada je to novi dizajn. Zahvaljujem puno tinnadz . A sada novosti.
I will not write everything in english because I have a lot of job with doing post so write in english is little bit complicated. Maybe I will fix it soon.

2.07. bio je Ashleyin 26.rođendan. Sve najbolje joj želimo i neka nas i dalje veseli svojim radom i svojom osobnošću.
Rođendan je proslavila na plaži u Malibu sa prijateljima među kojima je bio i Zac Efron. Čini se kako su se svi dobro zabavili , posebno njih dvoje. Čak se šuškalo da su možda u vezi, ali nisu. Pogledajte slike.
party se nastavlja i unutra. na slici možemo vidjeti i njenog dečka Scotta.


7.07. Ashley je viđena kako napušta kuću od prijatelja u West Hollywoodu. Meni se baš slatko obukla.
Imamo i slike s photoshoota. Slikala ju je fotografkinja Sarah Dunn kako bi promovirala Ashleyin film Sharpay's Fabulous Adventure.
Na kanalu E! u 15 Hollywood Girls Gone Gorgeous listi mladih djevojaka koje su iz slatkica postale predivne Ashley je zauzela 10 mjesto. Možete ju vidjeti u videu od mlađih dana pa sve do danas.


10.07. Ashley je bila u frizerskom salonu Byron & Tracey u Beverly Hillsu. Ashley se opet vratila u plavušu.

11.07. Ranije tog dana Ashley je viđena kako dolazi,a kasnije kako napušta Equinox Gym teretanu. Kasnije tog dana u West Hollywoodu Ash je išla u Andy LeCompte frizerski salon i kasnije u studio u Hollywoodu sa sestrom Jennifer.14.07. u Toluca Lake Ashley je šetala sa svojom nećakinjom Mikayla. Ashley je stavila ekstenzije.

15.07. U Las Vegasu u Pure Nightclubu Ashley je proslavila svoj 26. rođendan sa nekim svojim prijateljima.


Slijedeći post biti će o hsm glumcima. Već sam par puta radila postove o njima, a sada zaslužuju jedan u 2011. godini. Nakon toga opet slijedim sa novostima ,a onda o modnoj ikoni Ashley T.

Post je objavljen 24.07.2011. u 22:36 sati.