Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

DRAGI BOŽE GDJE PRONALAZIŠ TOLIKU ĐUBRAD I GAMADI?

UDB-a je naša sudba!


Dragi Bože gdje pronalaziš toliku đubrad i gamadi?


Strašna tragedija je zadesila Hrvatski narod. Crveni vragovi, preobučeni su zločinci, koji i dalje upravljaju Balkanom. Zna se da je komunizam progutao oko 100.000 (milijuna) ljudi.

UDB-a SVUGDJE I SADA

Vlast i HTV obmanjuju hrvatsku javnost. Naime, u Dnevniku, se pokazuju bezvredne teme, dok glavni dokazi ostaju izvan javnosti. Na HRT-u rade briljantni* UDB-aši koji zatvaraju sliku stvarnosti. Oni se koriste nasljeđenim metodama.

UDB-a je izazvala ratne sukobe u Hrvatskoj. A UN-ova Komisija i njeni stručnjaci za ratne zločine, na čelu sa Fritzom Kalshovenim i Cherifom Bossiounijem poslali su dokumente, na engleskom jeziku u Haag, sve su fingirali UDB-aši koji su nastavili rad u Hrvatskim službama.

NA HRT-u RADE UDBAŠI I NJIHOVI SINOVI

Novinari su upregnuti u kola UDB-e. Tako je medij postao političko guslo, a ne javna riječ. Taktika je "lijepak" na koji bi se ljudi hvatali, i ostajali. Uspostavljena je kontrola i apsolutna vlast. O golemim razmjerima i stradanjima u Hrvatskoj krivi su jugo-generli: Franjo Tuđman, Ratko Mladić, Martin Špegelj, Janko Bobetko, Veljko Kadijević, i dr.

Hrvatsko politički stroj je i dalje UDB-a. Ivo Sanader pošto je izdao, tj. izručio generala Antu Gotovinu Haagu, računa na još jedan mandat u vladi. Tako Sanader nalikuje i sebe potvrđuje kao antički bog "Janus", biće s dva lica.

U Virovitici su nepoznate osobe ispisale na zidovima 28.ožujka 2003., crvenom bojom poruke: "Mesiću, Cigane, Mesići izdajniče", Mesić doručkuje s Đinđićem,.. Istoga dana kada je Mesić stigao u Viroviticu, grafiti su bili prebojani. MEIĆ JE RADIO U GENERAL-ŠTABU UDB-e

Svađa među UDB-ašima nikako da završi do kraja. Vladimir Šeks, također bivši suradnik UDB-e, izrazio je jednom, svoje javno mišljenje - kazavši kako Maseć i Račan ugrožavaju Ustavni poredak Hrvatske. Predsjednik Stjepan Medić sramota je za Hrvatsku! On i premijer Ivica Račan krše i ugrožavaju pravni poredak države...

NESPOSOBNA POLICIJA

Mnogi hrvatski građani godinama završavaju na obavjesnim razgovorima. Sukob policije i grđana je sve veći. Puno puta su kulminirali nemiri, npr. zbog Sisačke željezare. Tada je ozljeđeno više prosvjednika. Ministar policije Šime Lučin je izveo policijske snage na radnike.

Egzistencija građana se ne rješava, nego na njih se šalje policija, koja upotrebljava silu. A to nije čuo, jer Župan, Đuro Brodarac je sumlječen za ratne zločine, a kao Župan dalje radi. UDB-a viče "uhvatite lopova"! Stjepan Mesić prekršio je Ustav RH, on je favoriziro* rukog kupca. U najdubljoj krizi Mesić se je dao u špekulacije.

Predsjednik Mesić je Ruskim "Tajkunima" Mecelju i Conaresu omogućio kupnju željezare Sisak sa 1700 radnika. Mesić kao predsjednik cijelo vrijeme radi gluposti. On je sebi uzeo za savjetnika, sina od UDB-aša Josipa Perkovića, koji je kriv za smrt Stjepana Đurekovića, i drugih hrvta u iseljeništvu.

Stjepan Mesić je zapovjednik Oružnih snaga - Hrvtske vojske, on i njegovi savjetnici su poslali hrvatske vojnike u Irak. Sabor i Vlda RH, tobože oni nisu odlučili da pošalju aktivne sudionike na raspolaganje Američkoj vojsci.

Božidar Knežević je napravio film o "Oluji nad Krajnom", zato ga je UDB-a likvidirala. To je bio slikoviti primjer što su jugo-generali zamjesili narodu. (Andrija Rašeta, Zonimir Cvrljenko,..) Zato je, UDB-a lijepo isporučila generala Antu Gotovinu u Haag, i gotovo pripremila sve "lažne" dokaze protiv njega.

U Hrvatskoj postoje mediji s kojima UDB-a upravlja, te otpisuje javnim linčom ljude, ili bolje rečeno, priptema ih za likvidaciju... Svi koji su Mesiću zviždali - smjenjeni su, ili umirovljeni, u vojarni Dračevac. Izmišljen je, da je to bio atentat na Mesića i pokušaj državnog udara. Šefica Odbora za nacionalnu sigurnost odmah je sazvala sastanak, odmah su tražene nečije glave. To što Mesić griješi, ili glumi cirkusanta - ili je stvrno takv - nikom ništa.

Na kraju Dnevnika HRT-a (prvog programa) 31.01.2006., razgovarao je novinar Brnimir Bilić sa Ivicom Račanom (SDP) s tim, največim komunističkim prevarantom, Račan je pozvan i kopetentan davati svoje mišljenje o odlučujućim potezima za Hrvatsku..

RADNIVI, SELJACI, GRAĐANI I MLADEŽ HRVATSKE

U boj. U boj protiv komunističkog okupatora, protiv bande koja se je prekamuflirala u demokrate. Radnici, seljaci i građani, svi vi koji ste porobljeni, od crvenih "aždeja", skinimo s vrata jaram, i ne budimo robovi - osvajača pod drugim imenom.

ZBRIŠIMO SA LICA ZEMLJE (BIVŠE) KOMUNISTE

Ako volite svoju zemlju, svoju slobodu i nezavisnost, budite odlučni. Te velike prevarante, parazite, krvnike, koji su nanesli čovječanstvu veliko zlo i štetu, isključimo ih, iz državnih funkcija i svih odlučivanja o aljnjem životu. Protiv tih neuračunljivih bandita, na čijem čelu u Hrvatskoj se oni nalaze.

PREDSJEDNIK POKRETA "ŠTIT"
Branko Stojković

U Bjelovaru, 23.02.2006.


Post je objavljen 23.07.2011. u 16:36 sati.