Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA IZ ROVIŠĆA

RATNI PROFITERI


ĆUKOV TIM IZ ROVIŠĆA

Kada je, devedesetih godina, Mile Ćuk iz naselja Rovišće pokrenuo svoju najglasniju "HDZ-ovu" revoluciju", nitko mu se nije smio suprostaviti, uistinu pečat straha i vremena ostavljala je "Rovišćanska skupina" sastavljena od kumova i rođaka...

Oni su se noću vozikali autima i minirali tuđe kuće. Biznis je cvao, jer pljačkalo se sve što se je stiglo. Poslije, zaredala su i ubojstva. Tada je novostvorena vlast na čelu sa dr. Franjom Tuđmanom bila prvak u kršenju ljudskih prava.

UDBAŠKI ELDORADO

Vrućica je Hrvatsku bacila u "nacionalnu groznicu", temperatura je epidemijski tresla sve, te je zahvatila narod ludilom... Onda je i Katolička Crkva krenula u križarski pohod pod parolom: "Vratimo zabranjenu vjeru ljudima i tradiciju hrvatskim obiteljima..."

Kada sam pročitao tjednik "Feral Tribune" od 20. listopada 2006., na stranici 4 i 5 "Bogataši iz ćaćinog džepa", te podnaslov "Sjećate li se Tuđmanovih?", odmah sam odlučio napisati ovaj članak. Na temu kako je Mile Ćuk prije nego što je postao zapovjednik Tuđmanove tjelesne straže, tj. general HV-a bio vozač u bjelovarskom poduzeću PPK-a.

HRVATSKE ŠTETOČINE

Moram napisati i to što Feral Tribune nezna. Da je Mile Ćuk nedugo kupio 8 novih kamiona šlepera, a on ima i plantažu jabuka od oko 8000 sadnica. Što je to za ovih par pojedinosti za kojih šira javnost ništa nezna?

PITAM: Nikada nije razjašnjen "Pakrački slučaj" kada je nakon vojno-redarstvene akcije "Bljesak" 4. i 5. svibnja 1995. godine, odmah drugi dan iz Policijske uprave u Bjelovaru pušteni su na slobodu Veljko Đakula i Obrad Ivanović vođe Srpske pobune u zapadnoj Slavoniji. Oni su bili ujedno i visoki funkcioneri SAO Krajine Knin. Iza njihovog puštanja stoje Mile Ćuk i Joško Morić, zamjenik ministra policije.

SJEĆATE LI SE OVIH?

1. Jovan RAŠKOVIĆ
2. Dušan ZELENBABA
3. Jovan OPAČIĆ
4. Savo ŠTRBAC
5. Goran BABIĆ
6. Mile MARTIĆ
7. Živko ZAGOREC
8. Milan BABIĆ
9. Milorad PUPOVAC
10. Vojislav STANIMIROVIĆ
11. Mile DAKIĆ
12. Milan ĐUKIĆ
13. Mladen KULIĆ
14. Milan ČELEKETIĆ
15. Mile PASPALJ
16. Dragoslav BOKAN
17. Savo BOSANAC
(i ostali)

Što su ovi "naši" bolji?

BOLNO JE OSJEĆATI POČINJENOST OD LAKRDIJAŠA

Hrvatska nije slobodna ni Hrvatska. Činjenica je da zemlju vode najveći izdajnici. A za to su krivi i mediji, Crkva, politički ološ,..., a za sve bezvlašće i pljačke - Policija i Sud. Najveći zločin prema narodu je iz 1989., pa do 1995.godine, pretvorba i privatizacija - izdaja Hrvatske. Ni sada nije ništa bolje.

PITAM: Kakva je razlika između Luke Markešića, kuma od Ćuka i Mile Mršića - Biće koji je bio partizanski koljač? Spomenuti ološ pozivao se je na svoje domoljublje, ta banda i gamad koji opljačkali su zemlju i ujedno radili protiv naroda. Zašto su mnogi ljudi ubijeni?

KIČMA SVEGA

Ćukov kolega general Vladimir Zagorac, puši cigare iz uvoza (koja jedna košta 300 dolara), dok mnogi nemaju što da jedu. Svakim danom se otkriva novo njihovo bogatstvo. General Zagorac ima samo u draguljima i dijamantima 17 milijuna eura.

Što je poenta nacije i njena sudbina? Podmukli bjednici šute i ulizuju se takvima. Možemo li onda govoriti o vremenu takvih ljudi? Gledajući sve što se zadnjih 17 godina događa Hravtskoj, ta "ljaga" izvedena je iz hrvatske narodne volje.

ZA OVAKVU UNAKAŽENU HRVATSKU NITKO NE ODGOVARA

Narod još očekuje da će se riječi tih lažova ispuniti i njihova obećanja. Bezumni su svi oni koji te laži slijede i u njih vjeruju. Ovdje caruje očaj, letargija, rezignacija i nevjerica... Tričetvrtine građana osjeća se siromašnima. Gnjusobe vladaju.

Diskriminacija je to zdrave pameti. Hrvatska stoji i dalje na papiru ustaljena, prodana, ponižena,..., od ratnih profitera - koji ne oskudjevaju u neimaštini. Nitko im i ne sudi, gotovo izgleda da su svi pokvarenjaci...

VOĐA POKRETA "ŠTIT"
Branko Stojković

Bjelovar, 31.10.2006.


Post je objavljen 23.07.2011. u 16:34 sati.