Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BRANKO STOJKOVIĆ: BEZ ISTINE NEMA ČASTI

OD PANTIVJEKA LAGALI SU VAS I LAŽU


BEZ ISTINE NEMA ČASTI

Piše: Branko Stojković

Bezdušno i bezobzirno žele vas uhvatiti u vlastitu mašineriju, kako to umije samo pobjesnjela i bezosjećajna zvijer. Njihove grabežljive kandže sakrivaju sa iza velikodušnih obećanja. Od postanka svijeta laž je bila oružje mnogih prevaranata. Danas nam prijeti nova opasnost, veća nego ikada dosada: oni se služe s medijima i raznovrsnom tehnikom, da bi ostvarili svoje ciljeve. Socijalne, političke, ideološke razlike postale su sredstvo za razdvajanje, to jest, za rascjepljivanje ljudi, naime i to je postalo njihovo oružje.

Podijeli na (na tabore) pa vladaj, to je stara poslovica. Mi ne sijemo biti u raznim taborima, ne smijemo biti omeđeni skup raznih grupa, već moramo biti ujedinjeni u novi život. Samo tako ujedinjeni, moći ćemo da izbjegnemo sve klopke koje nam podmeću činitelji laži. Oni na lažima kao lešinari egzistiraju, svađaju druge i njima vladaju. Pokret „ŠTIT“ pod najtežim uvjetima je stvarao temelj za našu slobodu. Borio se zajedno protiv jarma laži, kojima su mnogi zarobljeni. Što je najgore od panti-vijeka milijuni ljudi su stradali od zabluda laži. I razboljeli su se od truleži. Robovi su oni u tamnicama iluzije, poput „laman-tala“, životi su im odlazili. Sve je počelo 2000. godine, na pragu i početku novoga milenija, kada se je pojavio „ŠTIT“ kao simbol spasenja od zla. I on ima ne zamjenjivu ulogu osobne zaštite.

Time se želi reći da je to jedini način, koji nam pomaže u otkrivanju istine, odnosno „ŠTIT“ nas liječi od zablude. Ovo što je i osobnost Branka Stojkovića je da on nudi svoju provjerenu misao, kao točnu viziju čistog opstanka čovječanstva na planeti Zemlja. Primjenjujemo li ovo pravilo, ili bolje rečeno principe, biti ćemo sretni u budućnosti. Laž je ograničena tvorevina i nikuda on ne ide. Samo za mudru osobu „ŠTIT“ je učitelj i vođa autentičnog uma. Iako danas društvo izgleda moderno i savršeno, čovjek još uvijek živi u „okrečenoj špilji“. On je potpuno u neznanju, i gotovo je slije. Tajnost života je isto još na razini „slijepe jegulje“, koja iz vode ne može na tlo i niti na nebo.

Samo pokušajte predano upotrebljavati „ŠTIT“, tako će te vidjeti da postoji novi smisao. Nemojte živjeti po uredbama, koje su vam propisali oni koji od vas imaju koristi. A to je; nacionalizam, šovinizam, političko strančarenje – lijevi, desni, crveni, crni, žuti,.., maknite se od religija, sekta…i.t.d. Neka vam snaga bude ne pristrani „ŠTIT“, koji vas oslobađa i budi u nove nade. Ne dopustite da vas varaju, i da svašta ogavno, prljavo i pogano uđe u vas. Neka vas čuva „ŠTIT“, on je vaše dostojanstvo i čast, bez njega ste nikoje ništa.

U Bjelovaru, 10.01.2008.

NEOVISNI KANDIDAT
Branko Stojković

CROATIA / BJELOVAR
www.stit-bjelovar.hr
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Telefon: 095/814-82-90, 091/797-65-56


Post je objavljen 23.07.2011. u 16:25 sati.