Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SVAKI HRVAT ILI HRVATICA PO GLAVI STANOVNIKA SU DUŽNI 11.000 EURA

HRVATSKE OVCE JESTE LI SPREMNE ZA KLANJE ?


PIŠLJIVI ZASTUPNICI

Dokopali su se zastupničkih mjesta i ne „šljive“ više narod. Priče političkih stranaka o tome kako će udobrovoljiti narod, bolesne su laži koje godinama ne prestaju. Nasilje i kaos u Hrvatskoj je zavladalo, poslijeratni bogatački profiteri zaposjeli su sve ono što valja. Oni su postali gazde koji u biti imaju svoje robove. Za malu dnevnicu kod njih rade građani.

TRUNE RAVNODUŠAN NAROD

Demokracija u Hrvatskoj je velika obmana, jer zastupnici u Saboru RH, isključili su narod iz politike i svih odlučivanja. Ta zastupnička samovolja više nije podređena narodu. Zavladao je u parlamentu opći centralizam. Većina zastupnika surađuje s profiterima i onima koji pljačkaju ovu zemlju, koja je prodana stranim gazdama. Na čelu države imamo marionetu od predsjednika. Stjepan Mesić je na ime Hrvatske 2004. godine, iza leđa naroda potpisao sporazum s kojim je predao Ametičkoj vojnoj sili i SAD-ovim imperijatorima sav hrvatski prostor na korištenje.

VELIKA OBMANA I ZAVJERA

Nitko tu u Hrvatskoj više ne odlučuje. Zastupnici i Sabor RH, su „kazalište lutaka“, s kojima upravljaju moćnici. Američka je koncepcija gospodariti cijelim Balkanom, no to je i posebno prisvajanje energetskih izvora. I svih prirodnih bogatstava. Narod ništa o tome ne zna, niti ga zanima. Hrvatska je sve više izgubljena bez samoodređenja. Suverenitet i integritet više ni najmanje ne postoji. U Hrvatskoj sve više građani postaju sirotinja i jeftina radna snaga. Političko uguravanje Hrvatske u Euroatlanske institucije je suludo i pogubno. Ova zemlja je razorena, moralno, politički, gospodarski i koncepcijski...

CRKVA LIKUJE

U Hrvatskoj se „novi sukobi“ neće moći izbjeći. Svaki segment građanstva i ljutkosti izbrisan je. Građanska prava i ljudske slobode izhlapljuju do kraja. Nadbiskup Josip Bozanić i Crkva su odgovorni, jer podržavaju državu na papiru, koja nas sve vuče u propast. Koja uloga je rimokatoličke crkve u Hrvatskoj? Da živi od „Judinih škuda“. Od izbora do izbora političke stranke varaju građane. Njihovi zastupnici u Saboru RH, zloupotrebljavaju vlast i položaj. Mesićeva i Sanaderova izdajnička politika maksimalno je uništila Republiku Hrvatsku. Dovoljno se je sjetiti kako su NATO-vi avioni u o ožujku 1999. godine proletali preko Hrvatskog zraćkog prostora, kada su raketirali i bacali bombe na Republiku Srbiju. Letjeli su preko Hrvatske bez dozvole?

HRVATI SU POSTALI ROBOVI

Političari u Hrvatskoj dobro žive i ništa korisno za narod ne rade. Nego troše novac od naroda na svakakve gluposti. Vođe stranaka prave su nakaze: Đapić, Sanader, Milanović, Jakovčić, Friščić, Jordan, Pusić, Adlešić, Škaro-Ožbolt, ... i drugi. Što nama trebaju EU i NATO i druge Europske i Svjetske zajednice? Mi od toga nemamo ništa. NATO služi kao policijska snaga SAD-a. Amerika ima svoje imperijalne sile koje gospodare svime i svačime. Eto za kraj ovog teksta – zašto ne bi Hrvatski ratni avioni bez dozvole letjeli iznad Amerike?! Sjetite se (samo) Iraka i biti će vam sve jasno.

U Bjelovaru, 23. 08. 2007.

VOĐA POKRETA „ŠTIT“:
Branko Stojković

www.stit-bjelovar.hr
BJELOVAR / CROATIA

brankostojkovic152@yahoo.com

Telefon: 095/814-82-90


Post je objavljen 23.07.2011. u 16:23 sati.