Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Smije li se bratić i sestra ženiti i udavati?

Bezakonici


INFORMATOR br. 85


Općenito je i zbog toga brak u krizi. Zato što dopuštamo da planetu zemlju nastanjuju nakaze novoga doba, isto spolne zajednice. I o tome se raspravlja u Hrvatskom državnom Saboru? Smije li se bratić i sestra ženiti i udavati? Što je brak i što je obitelj pitam Vas? Kada i popovi koji nemaju žene i djecu, tj. obitelj tobože se zalažu za obitelj. U trećem posjetu Hrvatskoj Sveti Otac Ivan Pavao II upozorava da treba poduzeti "jasne mjere za promicanje i zaštitu obitelji". Homoseksualizam je najveća bolest našega vremena. Razne sekte, pokreti, vjere, potiču pošast koja se širi...

Religije svijeta velika su zabluda čovječanstva. U biti današnji čovjek nalazi se u labirintu. Hoće li vjernici moliti i za ovu vlast ili će je rušiti? Neki kažu da smo izišli iz socijalizma i komunizma - od nikuda mi nismo izišli sve je kao i prije! Da, Jugoslavija se je raspala. I dobra je priča kako je stvorena država Hrvatska, s onim istim ljudima. A i dalje je naše društvo bez kontrole i odgovornosti. Dok sa najvišega mjesta Rimokatoliške crkve preporučuje: da se svi molimo za "ljude na vlasti", dotle nam katolički tisak "Glas koncila" gura pred oči i nos izjave Pape Ivana Pavla II "Kako je Crkva rušila komunizam u Europi."

Stvarno, za to je trebalo 45 godina? Komunizam je trajao pola stoljeća. Ideologija nasilja i totalitarizma... Ni danas nije donesen Zakon o lustraciji, da se vidi što su bezakonici radili. I onda se popovi nisu mogli dogovoriti, jedni su molili za vlast, drugi nisu... Oni su bili opozicija, i svi se oni danas slažu, ujedinjuje ih kruh zemaljski, a ne nebeski. Takvi (su) farizeji. U čitavoj stvari samo mogu slobodno reći - u svoje ime: Nikada ne bi ubio čovjeka, a pedere (homoseksualce, pedofile, ...) mogao bi sve pobiti, i za to se ne bi najmanje kajao. Teška se povijest vijori nad nama.

Božanska delegacija mi smo! "Štit". Bilo je to tako i u prošlim vremenima, sada je još gore, novo (stara) "Sodoma i Gomora" izgleda suđena je i njihovoj propasti - neizbježna. Čemu onda sva ta "bogoslužja?" A i dalje imamo bezbožni i idelopoklonički sistem.

UDB-a je naša sudba. I komunistički režim dalje živi. Crkva je poglavnika dr. Franju Tuđmana dizala u nebesa. Sve je to bilo kao i za vrijeme NDH-a. Na pozdrav "Hvaljen Isus" bogobojazni odgovarau: "Na vijeke" i "Amen". Nema krvavog režima kojemu se popovi nisu dodvoravali, i navješćivali "vječno" Evanđelje mira. Ajde živjeli: fašisti, nacisti, komunisti,... itd. Nema tu Zakona o lustraciji. I svi oni koji su stradali na nepravedan način, krv vas njihova zove. Opet je ovdje nečija vjera nejaka. Kriminal je veći nego ikada, a Bog se tu slavi? Na početku bijaše "ništa". Još uvijek je tu "ništa" i "tišina". Samo dolina gubavaca. Kaos...! Ako je, neka je, "prokletstvo", hvala Bogu vječnom i stvarnom... Ništa nitko nije ukinuo, ni Jugoslaviju, sve je samo propalo od sebe.

Na krivim temeljima sve je to bilo građeno. I sve što se sad krivo gradi, propast će ubrzo i srušiti će se. Zato neka paze građevinari. Jer još uvijek se neki dobro znadu zavaravati: kada kažu u socijalizmu smo dobro živjeli. Da oni koji su imali "crveni bon" (komunističku knjižicu). A ja im kažem: nikada Vi niste ni znali za bolji život! Komunizam je napravio vojsku licimjera i robova - sve što i to danas uživamo.

U "Intervjuu" za VJESNIK-ovu PANORAMU od subote 26. 07. 2003. godine na str. 18-19. prim. dr. Pavao Brajša, doktor medicinskih znanosti iz područja obiteljske psihijatrije, psihoterapeut, komunolog, znanstveni suradnik na Medicinskom fakultetu iz socijalne psihijatrije i viši znanstveni suradnik na Fakultetu organizacije, autor je više od 20 knjiga, izjavio je: "kao stručnjak, nemogu homoseksualizam proglasiti bolešću". Istu tezu zagovara i prof. dr. Vladimir Gruden i drugi.

Našu civilizaciju ne mogu spasiti titule, koje se pretežno posjeduju na papiru, a za istinu nema se sluha. Sramotno je da naši političari hodaju po GEY paradama u Zagrebu, a tu mislim i na našu bjelovarčanku, gradonačelnicu i saborsku zastupnicu Đurđu Adlešić. Dok njena kolegica iz HSLS-a Dorica Nikolić zalaže se za legalizaciju prostitucije,...

Branko Stojković

U Bjelovaru, 30. 09. 2003.


Post je objavljen 21.07.2011. u 19:16 sati.