Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MEDIJI SU U BJELOVARA KAO "ZAHODSKA ŠKOLJKA"

Informativni centar postao je satira


INFORMATOR br. 90

Kako u ovome gradu osjeća se tjeskoba zbog industrijalizacije fekalija - i to zovu "politički prioritet". Gospođa dogradonačelnica K.K. vrlo teško podnosi objede i laži koje o njoj lansira medij, no njezin suprug Z.K. kaže: da će ona ovaj put tužiti i Butkovića, direktora Informativnog centra. Živi bili pa vidjeli!

Eto, takvi su grešnici - nepošteni, prave od sebe budalu kad napadaju pravednika.

Hoće li grad postati "cuckeraj" za pse? Vlasnici dovode kućne ljubimce na dječja igrališta, sportske terene, parkove i tržnicu da kenjaju.

Većina medija postali su šund, buvljak. Samo golema manipulacija uperena je najviše protiv naroda "u mraku" kao što možemo vidjeti. Sve je to bez svijesti i savjesti.

Netko viče: Sirela smrdi - a to Bubi prdi. Tako su i u Šištetu "na pulmanu" tzv. lepircu razminiravali "gospinu minđu". Tako i Marija Terezija br. 2 znade da Udruga "ŠTIT" nije takve prirode u kojoj bi zacijelo "blaćenje" (nje) stvaralo se život.

Vračarski elaborat* gluma je i zadaća. A Wanted-ovi slobodno šeću, a ćukovi počeli ćuhakati ko da imaju sidu.

Gumbi (list Bjelovarac) je protubožanski um. Advokatis diaboli. Kiklopi ti đavoli imaju svog roba.

"Lopovi" drumom, a narod šumom. Obećana zemlja "tuđmanista". Novac u džepu je mafije i relegije.

Bubi je naslagao hrpu fekalija na sebe i oko sebe, drekare: Miro Levak, Pranjić Luka, Darko Stojan, Zlomislić Miroslav, Feđa Medak ... drek liga, D. Kocijan i dr. Naravno, ovom potpuno otkačenom slučaju, ovaj blesavi svijet nema veze s realnošću.

Grad Bjelovar ući će u Guinnisovu knjigu rekorda po broju "bandera" (kandelabera) za rasvjetu. Na svakih deset metara nalazi se ogromni guseni stup s malom žaruljicom, to kao u bajkama ili kao u Betlehemu?! Koji košta 1000 eura - bogat grad smo po stupovima?!

Branko Stojković

U Bjelovaru, 19. 07. 2003.


Post je objavljen 21.07.2011. u 19:00 sati.