Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TKO TO PRIKRIVA LOPOVE I ŠTETOČINE HRVATSKE ?!

Svi oni koji sudjeluju u javnom prikrivanju lopova - Hrvatskoj ne žele dobro

INFORMATOR br. 30

Ako je kriminalistički obrađena MAJA ŠAFARIK, bivša upraviteljica TKC-a Bjelovar zbog sumnje u "ŠEST" kaznenih djela, da je oštetila TKC - Bjelovar za 4,5 milijuna kuna, što je i potvrdila Policijska uprava Bjelovarsko-bilogorska na svojoj redovnoj konferenciji za medije.

Mi pitamo kao udruga i kao građani:

Kako takva osoba uopće može biti dogradonačelnica Grada Bjelovara, koja je počinila kazneno djelo iz područja gospodarskog kriminala?

Maja Šafarik isto je obećala prošle godine da će održati u mjesecu listopadu konferenciju za novinare i da će javno skinuti svaku sumnju sa sebe, o tome se nije očitovala do danas.

Maja Šafarik da bi svoj epitet* i dalje zaštitila, što je zanimljivo izabrana je na Izbornoj skupštini HDZ-a (08. 04. 2000.) za izaslanicu na 5. Općem saboru HDZ-a. Pa je i to jedno pitanje njene moralnosti? Moramo podsjetiti Maju Šafarik kako je u predizbornim obećanjima 1997. godine tvrdila da HDZ-e (Mile Ćuk, Ivan Šepoval) ima rješenje za sve gradske probleme, rješavanje: nezaposlenih, oživljavanje gospodarstva, unapređivanje komunalne infrastrukture, rješavanje zdravstvenih i socijalnih problema, nuđenje školskih programa, itd.

"Za grad po mjeri čovjeka"

Udruga građana za ostvarenje i praćenje građanskih prava "ŠTIT" očekuje od Maje Šafarik da će se osobno ispričati građanima Bjelovarsko-bilogorske županije kao prvo zbog obmane u predizbornim obećanjima, jer od njenih riječi nije se ništa ostvarilo. A drugo očekujemo da će podnijeti ostavku na mjesto dogradonačelnice, i da će svoju funkciju kao mandat staviti na raspolaganje, drugoj poštenijoj osobi.

U Bjelovaru, 14. 04. 2000.

Predsjednik Udruge ŠTIT:
Branko Stojković


Post je objavljen 21.07.2011. u 18:26 sati.