Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdkuce

Marketing

I evo nas opet. Od zadnjeg javljanja, ne odmaramo u ovim vručim, ljetnim danima, već upravo suprotno. Radi se punom parom, od priprema djece, mladeži, odraslih, pa do intervencija. No, krenimo redom.
Nakon održanog gradskog natjecanja djece i mladeži, neki su krenuli na more, a neki nastavljaju sa vježbanjem. Upravo je to naša zlatna ženska mladež, koja je nastavila sa pripremama za županijsko natjecanja koje će se održati u mjesecu rujnu. Dva do tri puta tjedno u večernjim satima nastavljaju svoje pripreme kako bi što bolje predstavile svoje društvo, ali i grad na predstojećem natjecanju. Ovaj tjedan (18.07-25.07) naše curke, točnije 8 članica ženske mladeži sa tri voditelja, otišle su na zasluženi odmor u Vatrogasni kamp u Fažani, gdje će uz kupanje i uživanje, ipak pokazati i svoje vatrogasne vještine. Nakon odmora vraćaju se pripremama na domaćem terenu. Curke, uživajte. belj
Naši najmlađi, djeca od 6-12 godina također nisu nakon gradskog natjecanja stali, već su nastavili sa vježbanjem i 09.07. sudjelovali na kupu u Buševcu gdje su osvojile 4.mjesto. Čestitamo, i sigurni smo da će ovakvom vježbom uskoro biti blizu vrha. sretan
I evo nas i kod odraslih, točnije od mjeseca lipnja, naš je DVD bogatiji za još jednu ekipu. Na ovogodišnjem gradskom natjecanju seniora koje će se održati u mjesecu rujnu, uz žensku A i mušku B ekipu, boje DVD-a branit će i ženska B ekipa. Naše žene marljivo vježbaju svaki drugi dan, te smo sigurni da će nas predstaviti u najboljem svjetlu. Samo naprijed žene. belj
A sada ono što najmanje priželjkujemo i očekujemo, a to su intervencije. Malo zatišja, al kad nas krene, onda nikad stati. Od 10.07 kada smo prvi puta obaviješteni, do 17.07 nismo stali.
10.07 oko 18.30. sati, na dojavu jednog našeg mještana dižu se naši dečki. Riječ je o požaru trave na oteretnom kanalu Sava-Odra. Požar je ugašen metlanicama i dečki su za pola sata bili u vatrogasnoj garaži.
14.07. u 21.40. ponovno se dečki dižu, te odlaze ponovo na kanal gdje gori trava. 10 naših članova uz pomoć metlanica i naprtnjača brzo lokaliziraju požar, te u 22.14 dolaze u vatrogasnu garažu.
No, tu nije stalo, 15.07. 18.50 ponovo isto, te opet 10 članova gase požar trave i u 19.40 odlaze u vatrogasnu garažu.
16.07. u 23.26 na poziv jednog našeg člana, sirena se oglašava, no ovoj put nije riječ o požaru trave, već požar stambenog objekta. Riječ je o kući u ulici Franje Lučića, gdje je izgorila soba. Brzinom JVP Velika Gorica i naših 10 članova, požar je lokaliziran, te se nije proširilo na ostale prostorije. Dečki su u 00.15 bili u vatrogasnoj garaži.
17.07. ponovo gori trava na kanalu Sava-Odra. U 13.10 dečki se dižu, te uz pomoć metlanica i naprtnjača požar je lokaliziran. U 13.50 dolaze u vatrogasne garaže, te uz okrijepu kojom ih je nagradio vlasnik caffe bara "DOM", gosp. Matanović, krate nedjeljno popodne.
Nadamo se da ćemo se uskoro javiti sa vijestima bez intervencija, te sa izvještajem naše mladeži iz kampa u Fažani. Svima želimo ugodno i toplo ljeto. sretan










Post je objavljen 18.07.2011. u 16:01 sati.