Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

******* PRIZNANJE GRADA ********

EKSKLUZIVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KISELJAČKE MAŽORETKINJE SU DOBITNICE JAVNOG PRIZNANJA OPĆINE KISELJAK " POVELJA OPĆINE KISELJAK" ZA 2011 GODINU.
*********************************************
Nevjerovatno oduševljenje i emocije su prevladale kada sam kao predsjednica Uduge dobila pozivnicu za svečanu sjednicu koja će se 19.srpnja.2011 godine održati u Hrvatskom domu, a povodom obilježavanja Dana općine Kiseljak.
No, uz pozivnicu stajala je i odluka kojom se obavješatava Kiseljačke mažoretkinje kako su dobitnice ovogodišnjeg posebnog priznanja, koje se dodjeljuje od strane Općinskog vijeća, a to je "Povelja Općine Kiseljak". Ne trebamo ni naglašavati kako je ovo najveće priznanje koje dodjeljuje naša Općina.
Ovo je još jedan dokaz kako naša mlada Udruga (djelujemo nepune tri godine) iza sebe ostavlja jedino- USPJEHE! Mislim da u ovom trenutnku ne trebamo biti nimalo skromni jer smo ovu nagradu itekako zaslužili. Prvenstveno svojim radom i trudom! Naša Udruga nije mlada samo po svom postojanju, nego nju i vode mlade osobe koje su se u ove tri godine morale izboriti za sve članice Udruge, koje su se borile kako bi članicama obezbjedile ono najbolje, jer jedino to i zaslužuju, koje su trenirale članice vrijedno kako bi se prezentirali ne samo na prvenstvima koje su iza nas nego i na nastupima. Na nastupima nismo prezentirali smao našu Udrugu, nego i sami grad ne samo u BIH nego i u Europi.
Kiseljačke mažoretkinje su svojim radom, trudom i zalaganjem uspjele ono nevjerovatno:
- organizirati velike projekte koji su bili na vrhunskom nivou (Smotra mažoretkinja FBIH, državno prvenstvo mažoretkinja 2010 godine)
- nastupati u gradovima širom BiH, ali i u Europi (Francuska, Hrvatska, a uskoro i Makedonija)
- osvojiti do sada brončane medalje na državnim prvenstvima (najdraža posljednja medalja treće mjesto juniori štap- najtežoj kategoriji)
- konstantno povećavati broj članica (trenutno nas ima 50)
- odraditi i krenuti iz početka, uraditi i kompletirati odore za sve 4 grupe (dječiji sastav, kadeti, juniori i seniori)
- kroz mnogobrojna gostovanja TV i radio promovirati naš rad i našu Općinu
*************************************
Oprostite što sam malo nesebična ali ova vijest nas je oduševila, jer u tri godine "osvojiti" dosta toga i na kraju dobiti najveće priznanje grada jeste samo dokaz da se sve može postići samo jednim putem- putem upornosti i rada.
************************************
Na kraju ipak moram reći da ću u utorak dok budem primala nagradu biti itekako ponosna na sve Kiseljačke mažoretkinje, rad i zalaganje ali i zalaganje svih nas- uprave prije svega, mažoretkinja, roditelja... Ovo je nagrada za sve nas!!!!!! Ovo nam je samo poticaj za daljnji rad, ali i dokaz da nadležni iz Općine su uz nas i prate naš rad.

NA KRAJU VELIKA ZAHVALA IDE ČLANICI OPĆINSKOG VIJEĆA GOSP MIRJANI MEDIĆ KOJA NAS JE I PREDLOŽILA ZA NAVEDENU NAGRADU. Hvala Vam što ste prepoznali naš rad!

uručivanje Povelje- načelnik općine Kiseljak i predsjednica Udruge
povelja

primanje cvijeća za predsjednicu
povelja 2

naša povelja- dokaz našeg rada i truda
povelja 3

Post je objavljen 17.07.2011. u 19:19 sati.