Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krule

Marketing

KURŠLUS U RVACKOJ

Što je ovo u državi Rvackoj? Željko Kerum odlučio dići građevinsku dozvolu za Isusa na Marjanu!? Bivši veliki vođa ili ti premijer čami u austrijskoj bajbukani!? Sadašnja premijerka Jaca priča samo o Europskoj Uniji (da ju jebem, ne nju neg uniju) dok se država raspada i sastaje se sa „miss Universe“!? Glavni zapovjednik kopnene vojske uhapšen radi mažnjavanja para!? Ljudi što je ovo? Da ovakvo nešto pročitaš, a da se odnosi na jednu Njemačku, rekli bi – „Jebatja ovu Njemačku…pa to luda država!“
Ajmo redom. Kerum odlučio montirat Isusa na Marjanu i to visokog 39 metara. Eto ga majko, još jedna kapitalna investicija. Već mu vidim na leđima sprejom ispisano – „TORCIDA SPLIT“…“PURGERI MAJKU VAM JEBEMO“…“UBIJ SRBINA“…“MARE VOLIM TE…u potpisu ŠIME“. U podnožju kipa će biti birtija sa simboličnim nazivom „MUKA ISUSOVA“ u kojoj će se točiti rakija ISUSOVAČA i pivo sa okusom tamjana. Neće proći ni 2 tjedna od rezanja vrpce ili ti otvorenja Isusa a već će se nekolicini mladih osoba ukazati i Gospa (to tako uvijek biva). Pored Međugorja, sad ćemo imati i Marjanogorje. Kerum će tim povodom napraviti tik do Isusa i kip Gospe od 38 metara (mora biti manja od Isusa jer je žena). Onda naravno, kraj Gospe ide birtija „GOSPA“…i rakija…već znate – GOSPOVAČA i pivo sa okusom vina. U turističkoj ponudi grada Splita biti će paraglajdiranje sa vrha Isusa na što će hrvatska katolička crkva uložiti veto jer…ko je vidio da se sa Isusa skače!?!?!? Financijska korist od ova dva kipa će se svesti na naplaćivanje kazni za psovanje pred istima pa će tako ispred kipa Isusa i Gospe biti cjenovnik sa kaznama za psovanje (a u Dalmaciji se Isus i Gospa ne psuju…ma kaki…ma di bi…ma nedaj Bože)
KERUMOV CJENOVNIK
En ti Isza – 120 eura
Prčin ti Gospu – 250 eura
Jeba te Irud – 2 eura

Idemo dalje…rekao bi Ivo Tejka Mani And Ran Sanader ili ti bivši premijer. Eno ga čami u austrijskoj bajbukani. Ja da imam tolko para ka on, ja bi tražio da me sprde u samicu. Sad evo pričaju da je tražio da ga izruče nama…Rvackoj. Koji će on nama kurac? Raja naivna pa laprda – „Saš vidt kad se vrati pa progovori!!!“ Ma kad je vuk vuka pojeo? Uostalom, gledaj hapšenja po državi. Nema što se ne hapsi. Mi smo najuhapšenija država na svijetu. Sve se živo hapsi. Jel ih uhapse, vele – „Spremljeni su u Remetinec!“. Jebo majku i taj Remetinec. Jeste vi skužili da oni u taj Remetinec na jedna vrata uđu a na druga izlaze nakon mjesec dana još ljepši neg što su ušli. Pa što nije tako. Al najjače mi kad ih na tim drugim vratima dok izlaze čekaju supruge…ahahahhahahhaha…jebalo majku, cjelo vrijeme karaju druge žene i jebavaju okolo ka pjevac po kokošinjcu…al kad izlaze iz Remetinca, uvijek im u zagrljaj trče supruge. Ja ne znam jesu te žene glupe ili koji kurac!?

Image and video hosting by TinyPic

Idemo dalje. Eno Jadranka Kosor samo priča o EU. Ko o čem, ona non stop o EU. Već mi je pun kurac te EU i onog Emanuela Baroza. (oću ja sad zbog izjavljenog u bajbukanu?). Država puca po šavu od neimaštine i rasula a ona samo vidi tu EU. Jebe se kome za stanje u državi. Klasični madžioničarski trik…skretanje pažnje sa stvarnog stanja. A oni spotovi na teveju što se vrte nebi li probudili svijest o EU!!! – katastrofa. Najjači mi onaj o dva ribara koji razgovaraju pa prvi kaže kako ćemo sad kad uđemo u EU ostati bez kompletne ribe i da će nas to sve sjebat a onda ovaj drugi ribar koji je očigledno ušmrkan sa 2 kile čiste koke, priča kako će kad uđemo u EU riba biti još veća…Jadransko more još veće i modrije…morski pas će se sam bacat u kočaricu i sam uzet nož i sam sebe očistiti a onda će se komadi mesa morskoga pasa sami bacat na gradele…a onda ovaj prvi ribar popuši priču od našmrkanog i prihvati to kao nešto pozitivno pa njih dva zagrljeni pjevaju stihove Miše Kovača i „Dalmacija u mom oku“. Ili ona dva slavonska seljaka. Kad jedan govori da će najebat kad uđu u EU jer da neće više biti poticaja a onda se pojavi drugi seljak koji ima 3,0 (ko audi kubika) alkohola u krvi i objašnjava ovom prvom kako će nakon ulaska u EU pšenica rasti do 2 metra u zrak i da se neće pšenica brati kombajnom nego kanaderom. Ma odite u pizdu materinu svi skupa. E da. Najjače mi ovo zadnje kad se Jaca sastala sa misicom…i to miss Universe. I to završilo u dnevniku. Jebem te živote. Pa jel to vama normalno? Što je sljedeće? Sastanak sa ličkim najboljim bacačem kamena s ramena!?!?!?

I za kraj. Kažu…“Uhapšen zapovjednik kopnene vojske RH, general Kruljac“. Pa da. Naglasak na „kopnene“ jer zapovjednika zračne vojske nebi trebali ni imati pošto nam ni jedan avion ne leti. Padaju nam helikopteri. Padaju nam avioni. Pa kad već padaju, koji će nam kurac zapovjednik padajuće ergele? To je ka da bi ona pustinja SAHARA imala zapovjednika vatrogasne postrojbe!?!?!?! Koji će ti kurac zapovjednik vatrogasne postrojbe u Sahari kad ionako nema što gorjeti. Tako i ovo – zapovjednik zračnih snaga a ništa ne leti. Pa el nije tako? U mornarici nije ništa bolje. Imamo 2 topovnjače i dva tri gumenjaka. I onda ti ostane samo zapovjednik kopnene vojske koji ajde de ima nešto vojske…al moš ga jebat kad se i taj zapovjednik svrstao u klasične hrvatske okrvire ili ti – „ZDRPI I BRIŠI“. Kakav krkan. Krkan i pol.

Dakle…kad sve saberete…dobijete jedan kuršlus. Ja znam da smo u kurcu…al brate mili ovolikoooo…pa to graniči sa maloumništvom. Jel možete vi zamisliti situaciju u vlastitoj obitelji a da je slična situaciji u zemlji? To bi odprilike izgledalo ovako. Dakle 4eročlana obitelj:
- Otac u zatvoru
- Nezaposleni sin mažnjava lovu majci koja radi na pilani i nema primanja.
- Majka radi na pilani i ne prima plaću i mažnjava pare kćeri koja radi u trgovini po 12 sati na dan.
- Kćer radi u trgovini i ima 280 radnih sati mjesečno i plaću od 2200 kuna i non stop se čudi kako joj novčanik prazan.

Kakav jebeni kuršlus u državi.


Post je objavljen 17.07.2011. u 13:12 sati.