Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prije-braka

Marketing

Ultrazvučno čišćenje lica


S obzirom da na netu na hrvatskom ni po forumima nema nekih izvornih i pravih informacija odlučila sam napisati post iz prve ruke o ultrazvučnom čišćenju lica.
Ono što sam pročitala je da ne boli, što nije istina, boli, ali ne kao klasično čišćenje lica, boli dosta manje. Sam postupak je dosta jednostavan, nakon skidanja nečistoća i pilinga , nema parenja, kozmetičarka uzima nešto što liči na križanac špatule i dlijeta priključen u struju i uz srednji pritisak povlači to po licu. Taman kad bol prelazi u jaču odiže špatulu, bez da nešto kažete jer taj dio očišćen. Samo čišćenje je trajalo oko 30 minuta, što vjerojatno ovisi o stanju lica. Imate osjećaj da je lice natečeno, ali nije. Nakon čišćenja slijedi maska od 15 minuta, osjećaj umirivanja i hlađenja je fenomenalan jer ipak je koža nadražena i osjetljiva i masaža, od koje zaboravite svu muku koju ste proživjeli. Kao i kod klasičnog čišćenja najosjetljiviji dijelovi su oko očiju i nosa, ali ovo ostalo je sasvim lako podnošljivo. Prednost je što se pokrije površina cijelog lica jer se prelazi dio po dio i obuhvati cijelo lice, neovisno o tome da li je problematično ili ne pa se očiste i oni skriveni vragovi.
Još sam bila pročitala da nema crvenila, što također nije istina, izgledate kao da su vas izboli mravi s 100 crvenih točkica gdje su bili miteseri, ali ne i s oteklinama i izobličenjima kože kao kod klasičnog čišćenja. Pošto sam čistila lice u kasnije popodne, tek drugo jutro je nestalo svog crvenila, znači nakon 2 noći. Nakon toga učinak je fenomenalan, iskreno sam se oduševila, čiste pore, glatka, sjajna koža s ružičastim sjajem i nekako zaglađena jer se skine sav onaj površinski sloj odumrlih stanica. Nakon ovoga za mene klasično čišćenje za mene je davna prošlost.
Ja imam jako dobar ten, što mi je rekla kozmetičarka, što je i istina, hvala genetici, naravno dok se ne pogleda na udaljenosti od 10 cm od lica. Moja koža je u dubljim slojevima masna, a na površini suha, s proširenim porama što za posljedicu ima mitesere na većoj površini lica, posebno u t – zoni, ali to je sve, nemam prištiće, akne ili neke druge probleme. Ako je problem u miteserima i par prištića toplo preporučujem, a ako se radi o aknama i sličnim stvarima, onda ne znam, morate probati sami. Sviđa mi se čistoća i taj sjaj, izgledam par godina mlađe, meni dovoljno!


Post je objavljen 16.07.2011. u 12:15 sati.