Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunshinelady

Marketing

I`m back!

Jehej! Ovo će biti dugačak post, nadam se da ćete pročitati, puno bi mi značilo. Hvala unaprijed! :D

Neko vrijeme me nije bilo. Zašto? Bila sam kod kume i njene nećakinje. U Starigradu-Paklenici! Ta njena nećakinja je po godinama između mene i sestre. Ja ću sada krenuti u 7., ona u 1. srednje, a moja sestra u 3. srednje. Ajme, tamo je prekrasno! More je čisto, vani je doduše bilo vrelo, ali jako! Jedan dan smo išli u Zadar, tamo negdje predvečer i ostali smo do mraka. Prvo kad smo došli, išli smo do obale i tamo smo slušali poznate Zadarske orgulje. Sjeli smo tamo i gledali zalazak sunčeka. Bilo je predivno! Onda smo išli u kafić jer smo htjeli pričekati mrak kako bismo vidjeli onaj "pozdrav Suncu". Ukoliko ne znate što je to, odite na google ;) Jer je teško objasniti. Slijedeći dan išli smo se penjati na VELEBIT! Penjali smo se 4 sata, a što je bilo najgore, bilo je vruće.Visoko smo se popeli. Na putu smo vidjeli zmiju! Ej, vidjela sam zmiju, uživo, u divljini! Hahahahah, gotovo sam ju zgazila jer ju nisam vidjela, na svu sreću tu je bila mama koja je uzviknula "Stanite, zmija!". Prvo sam se prepala, a onda me obuzelo veselje :D Najgore je bilo kad smo se spuštali po nekim jako skliskim kamenjima. Mislim da je svatko od nas barem 5 puta zamalo pao, ali nitko, na svu sreću, nije pao. Ali je bilo jako sklisko! I onda se mi vratismo u naš grad, a u povratku smo kupili ulaznice za danas za film Harry Potter u Cinestar-u u Rijeci ^-^ Jedva čekam! Filmovi Harry Potter su obilježili moje djetinjstvo. I isto onoliko koliko sam sretna zbog filma, tužna sam jer je kraj. Ali sve što je lijepo ima svoj kraj. Jučer sam išla na plažu sa svojim prijateljicama i bilo je super. Što se tiče onog dečka koji mi se sviđa, ili ja STVARNO NEMAM SREĆE ili sudbina ne želi!!!! Prvo, kada sam bila na turniru i nisam išla na plažu, on je došao. A sada kada sam bila kod kume, on je opet došao na kupanje s njima! Ali kada sam ja na plaži, ne dolazi.... Al stvarno, ili me prati nesretna zvijezda ili sudbina neće! Ufff! -.-"

Planiram si napravit nokte Harry Potter. Našla sam na Youtube-u par tutorijala za to i planiram si ih napraviti. Držite mi fige!

Jučer ili prekjučer sam bila kod dermatologinje (dok. za kožu) da mi pregleda prištiće (jer sam prištićava) i da me savjetuje. I kad sam već bila tamo pitala sam ju za dvije virusne bradavice koje sam dobila, jednu na ruci, a jednu na nožnom palcu. Da vam opišem.. Dakle, posjela me na stolicu, kao ono kod zubara i izvukla je neki drveni štap i na njega na vrh omotala vatu, potom je otvorila neku veliku bačvu (nije baš bačva ali se ne mogu sjetiti drugog naziva) iz koje se pušilo, kao onaj dim koji ide kada je nešto jako hladno. To je bio dušik, hladan -120 ili tako nešto. Umičila je vatu u to i pritiskala mi svaku bradavicu jedno minutu. Na trenutak je bilo hladno, a onda je počela neopisiva bol! To je najveća bol koju sam ikad iskusila, a vjerujte mi, ja sam sportašica cijelog svog života. I jako sam izdržljiva, no oči su mi bile pune suza i ostala sam bez glasa kad sam probala viknuti. Ne znam kako da vam predočim tu bol. Probajte zamisliti onu bol kada vas cijepe, i pomnožite to sa 100!!! Užasno boli i preporučujem vam, ako ikada dobijete virusnu bradavicu, pustite ju!!! Bolje to nego da vam to radi.

Imam razrezana stopala :D
Nije da sam Emo ili nešto, nego kad se penjem uz neke stijene pored mora, porežem se, kao i ostale cure. Hahahah, i sada me bole noge :P
Znate, ja imam klavir u kući jer mi mama zna svirati, ali imam i jedan sintesajzer (kako god se piše) kojeg sam ja prisvojila i naučila sam svirati Granade od Bruno Marsa i Perfect od Pink! Ako vas zanima kako sam naučila, reći ću vam! Ja sviram samo sa desnom rukom jer nisam tako dobra da sviram pratnju sa lijevom. Ispričavam se što vam nisam javila da me neće biti neko vrijeme. Probat ću se slijedeći put sjetiti ;)

Evo jedna slika moje mačke Mimi kad je bila mala. Sada ima 2 godine. ^_^



Na slijedećem postu ću možda objavit neke slike sa mojeg putovanja :D
Adios!
Sky ^_^

Post je objavljen 15.07.2011. u 11:02 sati.