Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lili30

Marketing

POZDRAV IZ ZAGORJA

Evo me konačno. Dolutala sam natrag i tu sam ponovo s vama. Prošlo je užasno puno vremena, izdogađalo se svega i svačega u međuvremenu, bilo je puno veselih dana a previše tužnih ali poput feniksa, ojačana i nova, izronila sam iz ponora, vratila sam se u normalu i nastojim ostati sretna i zadovoljna kao što sam sada.

Trenutno sam na privremenom boravku u jednom malom ljupkom mjestašcu u Hrvatskom Zagorju.

Bavim se poljodjelskim radovima, borim se s korovom u cvjetnjaku i vrtu, berem plodove uloženog truda, pretačem vino u podrumu (a što je idealan posao u ovim tropskim vrućinama jer je tamo ugodna radna temperatura, taman koliko treba da se rashladim), kosim travuljagu koja raste kao pomahnitala i imam još kojekakvih drugih zgodnih načina kako korisno utrošiti vrijeme. Najbitnije od svega je to što ovdje uživam u miru koji mi pruža ovo okruženje, okrepljujem dušu razigranim pjevom ptičica koje me bude u ranu zoru, odmaram oči zelenilom koja me okružuje i punim baterije pozitivnom vibrom koje ovdje ima u izobilju.Najviše me raduje moj cvijetnjak koji mi je trenutno najdraža zanimacija i odmor za dušu, punjač baterija, raskoš za oči i sreća što mi cvijetići zahvaljuju na uloženom trudu.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ali nije ovdje sve tako ljupko i krasno. Šetajući sa svojim pesekima uz potok koji bi trebao krasiti ovaj predivni krajolik, ugledam prizor koji me je ostavio bez daha. Katastrofa. Neki likovi su našli rješenje problema kako da se riješe svojih olupina automobila pa su ih lijepo strmeknuli u potok. Evo kako ta "krasota" izgleda.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Kad sam već spomenula peseke, našu dragu Samaricu na žalost nismo pronašli. Još uvijek se nadamo da je pronašla novi dom i da je sretna ali se ipak bojimo da ju je neki pijani krivolovac upucao pa je i ona završila kao otpad u potoku. U međuvremenu smo udomili drugu kujicu, lijepu i umiljatu Neru koju smo jako zavoljeli ali Samara će zauvijek imati svoje mjesto u našim srcima i nikada je nećemo preboljeti i zaboraviti.

Ovo je naša Nera.

Image and video hosting by TinyPicPost je objavljen 14.07.2011. u 23:46 sati.