Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/maison

Marketing

Instalacije - slike

Nakon fotki stolarije evo i malo instalacija.

Voda je prva napravljena i to je sve išlo bez problema. Imali smo jednu veću izmjenu, a to je ta priprema za solarne kolektore zbog koje smo morali svašta mijenjati. Kako imamo dva stana, potrebno je bilo naći 2 mjesta za solarne spremnike (a nemamo kotlovnicu niti podrum).
Prvi stan ima dva spremišta ispod stepenica pa tu nije bilo problema, ali drugi stan (moj) nema spremišta i morala sam staviti spremnik u kupaonicu i to mi je najgora moguća opcija ali zbilja nemam izbora. Naime, spremnik treba biti blizu plinskog bojlera. Prva ideja bila je da ga stavim u vešeraj, ALI vešeraj bi se jednog dana po potrebi trebao prenamijeniti u sobu, a ne želim onda imati u sobi bojler niti želim imati neke dodatne radove "jednog dana" jer mislim da nakon ove gradnje će mi biti dosta takvih radova.
Dakle u kupaoni sam napravila mjesto i sve morala preroštati. Plan je da kad postavimo spremnik (to nam dakle nije sada u planu, sad se radi samo priprema) da ga pokušam s nečim zatvoriti da se ne vidi.
Radi se o ovoj kupaoni - provedene su instalacije za spremnik u kutu desno.

Image and video hosting by TinyPic

Ovo je kupaonica u prizemlju, meni najljepša. uska je i dugačka, tu kod prozora će stajati samo staklena stijena za tuš (a tuš kabina će biti u pločicama, u ravnini s podom).
Svaki stan ima dvije kupaone, jednu s tušem, jednu s kadom.

Image and video hosting by TinyPic

U međuvremenu je napravljena i kompletna struja, telefonski i antenski priključci.
Ovo je na terasi, stavila sam na dva dijela na terasi struju, da imam.

Image and video hosting by TinyPic

Ovo su struja i voda u kuhinji na vrhu.

Image and video hosting by TinyPicPost je objavljen 14.07.2011. u 15:03 sati.