Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

U LOKALU PROSTITUCIJA I KRIMINAL

Gajićev lokal treba zatvoriti


Građani Bjelovara se zgražaju zbog divljačkog napada na službene osobe interventne policije u "HR Granf caffe". Posljednji događaj nije slučajan, treba se osvrnuti na sve ono što se posljednjih mjeseci dogodilo u lokalu gospodina Gajića i vidjet će se jedan kontinuitet incidenta.

Brojne pritužbe i zahtjevi za intervencijama koje su "Štit-u" pristizali zadnjih mjeseci govore da je prevršena najminimalnija granica civilizacijskoga ponašanja u tom lokalu i oko njega.

Nedavno je bila i inspekcija iz Zagreba i napravila pošire zapisnike u gluho doba noći, jer se vlasnik lokala nije držao ni radnog vremena. I inače je zastrašujuće to što se sve u "HR Grand caffeu" radi. Od prostitucije i tučnjave do šverca raznom robom.

Građani koji žive u blizini lokala nam dolaze i gore da su jednostavno poniženi, da nikad nemaju mira zbog čestih ispada, da se u njihovoj ulici jednostavno ne da živjeti. Revolt je veliki. Naše je mišljenje da "makrobordel" gospodina Gajića jednostavno treba zatvoriti.

Neki novi cirkus Bjelovaru ne treba, a taj lokal i njegov vlasnik stalno izmišljavaju pseudoprobleme i stvaraju realne probleme, sve do nacionalnih tenzija čemu je trebao poslužiti i koncert Miroslava Ilića.

Posljednji događaj pokazao je da treba postupiti oštro i odlučno. Ne smiju se više tolerirati popuštanja niti s jedne strane. Građani od vlasti očekuju učinkovitije ponašanje. Ako izostanu pravni ptezi, bit će novih problema, još puno težih nego što su ovi dosadašnji.

Branko Stojković

gradski list Bjelovarac, 29.kolovoz 2oo2. broj:31/13


Post je objavljen 14.07.2011. u 13:00 sati.