Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

MESIĆ I PERKOVIĆ STARI PREFRIGANI UDB-aši

MESIĆ I PERKOVIĆ SU STARA PREVARANTSKA UDBA


Hrvatska ulazi u Eu, a sve je više beskućnika na ulicama!?



Mesić obmanjuje hrvatsku javnost, i to je još jedna njegova prijevara. On kaže; „Sarkozy će nam pomoći na putu u EU. Stjepan Mesić sastao se je 18.12.2007., s francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem u Elizejskoj palači. Francuski predsjednik bavi se svačime, a najmanje interesima svog naroda. Tako to radi i Mesić.

Dan prije Mesića Sarkozyi je primioJaneza Janšu. A poslije Mesića primit će i čelnika BiH-a Komšića. U posjet dolaze i šefovi Srbije i Makedonije. Pitam: Kakve koristi Hrvatski narod ima od Sarkoziyevih riječi, tj. obećanja ? U našoj zemlji vlada sve veći nered, a raspravlja se javno o Kosovu. Mesić se provodi po stranim državama, od toga hrvatski građani nemaju nikakve koristi.

U Hrvatskoj bijesni inflacija i nezaposlenost. Glavni šef države Mesić nikome nije odgovoran za takvo stanje. Nego stara UDB-a još kroji za narod „luđačku košulju“. Raznim manipulacijama i obmanama, prave od ljudi idiote. Prodaju narodu kraj gladi još „jeftinu limunadu“, zamazuju im oči.

U slučaju Zagorec, Josip Perković kaže, „Kako je još 2000. godine nudio zaštitu generalu Vladimiru Zagorcu. I kako mu je rekao; „Pokrenuti će proces protiv tebe. Treba ti pravna zaštita, uzmi Nobila. (Večernji list, 24.07.2007., str. 2.) Eto kakve su to UDB-ine metode zamagljivanja, pravoga stanja odgovornosti.

Austrijski sud je dozvolio snimanje tajnoj službi razgovor Saše Perkovića (sina od Josipa Perkovića), koji je savjetnik od Stjepana Mesića i Vladimira Zagorca. Kada je razotkriven predsjednik Mesić i njegovi ljudi, sramotni Mesić je napao Austrijsku državu i bankare da su pokrali Hrvatsku. Mislim da treba smijeniti Mesića, Perkovića i Mladena Bajića. Jer ono što oni rade je zločin protiv naroda.

U Bjelovaru, 24.12.2007.

PREDSJEDNIK UDRUGE „ŠTIT“
Branko Stojković

CROATIA / BJELOVAR
www.stit-bjelovar.hr

E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Telefon: 095/814-82-90,
091/797-65-56


Post je objavljen 14.07.2011. u 11:43 sati.