Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrzenicadvd

Marketing

Nastupi ekipa djece 6-12 godina

U subotu 2.7. muška i ženska ekipa djece nastupila je na natjecanju u Vrbanovcu gdje su ostvareni zapaženi rezultati. Ekipa ženske djece osvojila je pehar za drugo mjesto, dok je ekipa muške djece osvojila pehar za treće mjesto. Kako ekipe naporno treniraju tri puta tjedno (pon ,sri i pet), rezultati i napredak su vidljivi, a nadamo se kako će i dalje marljivo trenirati i osvajati pehare.

U subotu 9.7. je ženska ekipa djece nastupila na 12. Kupu Gornjeg Kučana gdje su po vjetrovitom vremenu odradili dvije dobre vježbe te osvojili vrlo dobro 4. mjesto





Muška "A" ekipa je u subotu 9.7. sudjelovala na natjecanju u Johovcu gdje smo branili prijelazni pehar. U izuzetno jakoj konkurenciji muških ekipa, koje su radile odlična vremena, na žalost nismo uspjeli zadržati prijelazni pehar. S vremenom vježbe od 34,9 osvojili smo tek 7. mjesto. S tim rezultatom ušli smo u SUPERKUP u kojem je nagrada bila 500 kn. U SUPERKUPU je odrađena jedna vježba usisa, a kako su sve muške ekipe imale greške, pehar i nagrada od 500kn pripale su ženskoj ekipi DVD-a Kladare koja je doslovno "pomela" mušku konkurenciju.



Post je objavljen 13.07.2011. u 15:10 sati.