Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TAKO TREBAJU SVI HRVATI GOVORITI !

Svaka Vam čast generale Lukić o onome što ste rekli
o „Gay paradama“ u Hrvatskoj


Dana 11. srpnja 2011. gledao sam emisiju „Markov trg“ na Jabuka TV, koju vodi Marko Jurič. U svemu se s Vama slažem, u pogledu da su homoseksualci, devijantno bolesni morbidni ljudi. A između ostaloga da hrvatskom društvu je potrebno da se oslobodimo bivših komunista, koji su zasjeli gotovo na sve funkcije. Samo jedno se s vama ne slažem generale Marko Lukić, a to je kada ste veličali Franju Tuđmana, koji je bio extra partizan, koji je kao major OZN-e u drugom svjetskom ratu, odnosno na kraju (toga) rata 1945. godine, dao poubijati brojne Hrvate, po čazmanskoj šumi. Tuđman je poubijao 3000 ljudi. Ni dan danas se ne smije saznati istina o čazmanskoj šumi. A kamoli raskopati i izvaditi ostatke kostiju od žrtava.

Zna se tko je bio Franjo Tuđman prenovirani poslije partizanski general i vodeći čovjek general štaba JNA, i naposljetku vodeći UDB-aš. U tu Hrvatsku koju je on stvorio ja na vjerujem. Ali u svakom slučaju svaka Vam čast kada ste spomenuli (poslijeratne) partizanske zločine od Boljkovca i Manolića. Te u emisiji „Markov trg“ imali ste i sugovornika Ratka Maričića, koji je bio gost ispred antifašističkog pokreta. Pitam se: kako tog Maričića nije sram u studiju statirati i lagati. I čiji je on plaćenik? Što on misli da „mi“ hrvatski narod smo baš tako glupi, da nam i dalje „komunističke aždaje“ mogu prodavati „mrkvu“ pod „bananu“.

Uglavnom u većini sam zadovoljan sa iznesenim Vašim govorom: I kakav je to mirni prosvjed „Gay parada?!“ Koja omalovažava i vrijeđa većinu nas normalnih obitelji. Te javno pokazuju svoju deformaciju. U toj emisiji bilo je anketno pitanje: „Mislite li da je pritvoreni general Kruljac radio po Mesićevim uputama?“ Odgovorilo je DA 92,5 % gledatelja, dok je odgovorilo NE 7,5 % gledatelja. To je najbolji pokazatelj kakva se je politika vodila u Hrvatskoj. Još uvijek Stjepan Mesić glumi moćnika, te živi na državnom trošku. Ja sam mišljenja da Mesiću treba oduzeti sve gotove lažne počasti, a u biti onih pravih ni nema.

U Bjelovaru, 12. 07. 2011.

HRVATSKI NEZAVISNI KANDIDAT i
Predsjednik Udruge „ŠTIT“:
BRANKO STOJKOVIĆ
095/814-82-90
brankostojković152@yahoo.com
http://crostojkovic1958.blog.hr

Post je objavljen 12.07.2011. u 12:39 sati.