Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/realmadridbernabeu

Marketing

Barijera u pregovorima oko Coentraa nema!

Image and video hosting by TinyPic
Prema navodima Marce, pregovori između Benfice i Real Madrida oko mogućeg transfera Coentraa u Madrid su dodirnuli mrtvu točku, no to nije tako...

Coentrao će sigurno preći u Madrid, tu nema nikakvih dilema. Znalo se to još onog momenta kada je rekao da je njegov san igrati u Realu, samo se čeka službeni početak prijelaznog roka da se sve i potvrdi (dan kasnije ili prije - nebitno). Potvrdili su to i Coentraovi suigrači Ruben Amorim i Javier Saviola. Naime, Coentrao je jučer došao na redovan trening sa svojim suigračima, ali pitanje je sata kada će potpisati za Real obzirom da je na isti došao da se pozdravi sa svojim suigračima te bude uz njih još malo vremena što mu je u Benfici preostalo. Recimo samo da je Ruben Amorim rekao kako je Coentrao vrlo bitan igrač za Benficu, ali da se već uče igrati bez njega. Slično je govorio i Javier Saviola rekavši da očekuje Coentraov ostanak, ali ako ode - sretno mu bilo.

Marca je danas prenijela kako Real nudi 15 milijuna i nekog od igrača za Coentraa, dok Benfica želi 25 milijuna i nekog od igrača ili da Real plati odštetnu klauzulu za Portugalca koliko i ona sama iznosi: 30 milijuna, suludo zar ne? Dva kluba koja su godinama u prijateljskim odnosima i koji su razmjenili do sada desetine igrača sigurno će se i sada naći na pola puta te dogovoriti transfer Coentraa. U svakom slučaju Real je apsolutno korak ispred jer i sam Coentrao želi igrati u Real Madridu.

Post je objavljen 29.06.2011. u 22:20 sati.