Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

IVO SANADER NAJVEČI HRVATSKI OBMANJIVAČ !?

ŠTITONOŠA br. 35


SANADEROVA „HRVATSKA DRŽAVNA VLADA“ U BANSKIM DVORIMA NIJE NIŠTA DRUGO DO PODRUŽNICA IMPERIJALALISTIČKIH OKUPATORA

NA DJELU SU IZDAJNICI I STRANI PLAČENICI



Ovo je najsramotnija izdaja hrvatskog naroda u njegovoj povijesti. Strani su imperijalisti godinama pripremali ovo osvajanje i porobljavanje naše zemlje. Ti gospodari i bankari, surovi su grabežljivci, koji su uspjeli raskomadati i opljačkati Hrvatsku. Danas hrvatski narod proživljava najteže časove ropstva i bijede.

Gospoda koja vam je dovela okupatora u Hrvatsku, također vam i dalje licemjerno obećavaju slobodu, prosperitet i blagostanje… A Hrvatska je njihovom zaslugom porobljena, raskomadana i uništena zemlja. Sada je Hrvatska podijeljena na tri dijela: Prvi je dio najvredniji i najbogatiji on je pod vlašću američkih masona. Drugi je dio od naših političara, crkvenog klera, i domaćih tajkuna. Treći je dio predan birokraciji i narodu.

TKO VLADA OVIM VREMENOM I PROSTOROM

Narod nije istakao samo „bijelu zastavu“, i kukavički se predao, nego narod je stavio „smokvin list“ da sakrije svoju najsuroviju sramotu. Poslušnici, licemjeri, malograđani i razni podanici,.., postali su – hipnotičke lutke, koje ne razmišljaju više sa svojom glavom. Ravnodušno su prihvatili situaciju, koju su im kreirali naši politički izdajnici, i sluge stranih sila.

Oni koji su ušli u taj samoubilački savez izgorjeti će do smrti. Zbog takve klime i uobražavanja mnogi su postali umorni od života, letargični, anemični, i bezosjećajni. Gazde koje s njima upravljaju nemaju za njih ljubavi ni milosti. Javile su se razne duhovne i fizičke bolesti. Svi svoju dušu prodaju – podmitljivcima, kurtizani-ma i nemoralnima ljudima.

KAKO U OVOJ SITUACIJI IZGLEDA NAROD

Nesnošljivi su svi oni koji se ovakvoj klimi odupiru. Jer globalistički i tranzicijski duh je donesao zarazu – kojom upravljaju dekadentni bogataši, tj. imperijalisti. Vlada veliki strah od nemilosrdnih vođa, koji kao „šačica“ plaše većinu. Svatko tko im odbije svoju poslušnost, on je izvrgnut kompromitiranju i javnim linču.

Gotovo u Hrvatskoj nema čovjeka koji kategorički i kritički ima svoj stav. Svi s postali podanici i licemjeri iz straha. Boriti se protiv izrabljivača i novih vlasnika je pristati na tretman da budeš proganjan, odbačen, prezren, i usamljen… Izbori u Hrvatskoj su samo farsa, bagra koja kontrolira sada, kontrolirala je situaciju i prije. Njima sa osigurava sva moguća propagandna potpora, novine, televizija, kojom vlada ista klika. Oni, i političke stranke porezima pljačkaju narod, i kradu novac iz državnog proračuna. S teglećem stokom oni lako upravljaju.

U Bjelovaru, 17. 09. 2007.

VOĐA POKRETA ŠTIT
Branko Stojković

www.stit-bjelovar.hr
brankostojkovic152@yahoo.com

Telefon: 095/814-82-90
091/797-65-56

CROATIA / BJELOVAR


Post je objavljen 28.06.2011. u 09:14 sati.