Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KOMUNISTIČKA HRVATSKA KOLJEVKA NEREDA

ŠTITONOŠA br. 32


T E M A / D A N A

NERASKIDIVA CRVENA NIT

Velika prevara (bivših) komunista desila se je između XX. stoljeća. Nasilje je bilo krvavo, ali i otpor. U Hrvatskoj su ostavili svoje kosti mnogi hrvatski mladi ljudi, koji su slijepo vjerovali „bivšim komunistima“, koji su pedeset godina varali sa svojom demagogijom narod. Domovinski rat treba da bude za nove generacije, veliko i poučno iskustvo. Hrvatski komunisti su nakon svega znali skinuti sa sebe svu odgovornost. Na kraju, oni su odgovornost prebacili na Srbe, da su oni za sve krivi. Tako je bilo i u Srbiju. Kada se je Jugoslavija raspadala, u Srbiji su optužili Hrvate.

VELIKA PRIJEVARA (BIVŠIH) KOMUNISTA

Opet su platili cijenu za sve te ratove nedužni građani. A hrvatskim i srpskim komunistima nije pala ni jedna dlaka s glave. Za to što su pedesetak godina lagali, krali, i ubijali…itd. Mnogi od tih komunista htjeli su da speru sa sebe ljagu, postavši svjesni u kojoj su strašnoj zabludi živjeli, sada žele biti sveci. Oni su izmislili „novi“ rat koji su nazvali „Domovinski“, i to je bila njihova komunistička frakcija, za novu obmanu naroda. Ti isti, bivši komunisti, sakrili su se i zadržali parolu „domoljublje“. Nikada bolje nisu živjeli nego sad. Imaju sve dobre položaje u našem društvu.

POLITIKA REŽIMA JE NASILJE NAD HRVATSKOM

Komunisti naprotiv još i danas dijele odlikovanja pojedincima za „hrabrost“ u okupiranoj Hrvatskoj. Ne mire se s tim elementima sa stvarnošću, koja je mogla biti drugačija nego što jest. Komunisti dodjeljuju sebi i svojim ljudima koncesije, te oni imaju sva prava na svu nacionalnu imovinu u Hrvatskoj. Nitko ih ne pita za grijehe. Još k tome Katolička crkva se je spojila s njima, u pljački naroda. Sve se je mlako progovorilo o pretvorbi i privatizaciji, o najvećoj pljački hrvatskih građana. Katolička crkva je pomogla tim (bivšim) komunistima da opet dođu na vlast, kao novi obraćenici, zbog nacionalizma kojeg su potakli.

SUROVA DENACIONALIZACIJA HRVATA

Nepobitna je činjenica da Katolička crkva se prodala za „Judine škude“. Ona je komunističkim krvnicima pružila svoju ruku pomirenja, i amnestirala velike zločine. Sva odgovornost je ubrzo zaboravljena, čak i zločini nada Hrvatima. Zna se sve što su ti komunisti radili, i kako su se bolesno branili svoje stavove. No, za vrijeme komunizma, partizani su oduzimali bogatašima i privatnicima imovinu… Postrijeljali su cijele obitelji i zatrli potomke. Ljudska i materijalna šteta je bila velika, može se mjeriti u milijarde dolara. Krvava pljačka i okupacija, bila je politika dana. Skršen je imperijalizam, kojega sada isti ti grade, koji je dobio novi vanjski lik. Desila se je denacionalizacija u kojoj su hrvatski građani završili na cesti. Bivši komunisti su se htjeli iskupiti kao „domoljubi“ pa su donesli zakon o denacionalizaciji, po kojim su vratili oduzetu imovinu poslije 1945. godine, njihovim vlasnicima.

KOMUNISTI SU OSNOVALI HRVATSKE STRANKE

Svi bivši komunisti su se raštrkali po hrvatskim strankama. Tako ta banda koja nema veze sa selom zove se Hrvatska Seljačka Stranka (HSS). U Hrvatskoj sela propadaju, HSS je otvoreno 19 godina trubio da će svoju glavnu pažnju posvetiti selu. Od uspostave demokracije 1989. godine pa prema 2007. godini ništa se nije značajno dogodilo. Sve više Hrvatska uvozi hranu, a ta gospoda ne razumiju seljaka, niti ih zanima kako oni žive. Ti demagozi su se proglasili seljačkim zaštitnicima, tobože oni tako izvršavaju svoju dužnost. No, njima je samo bitno da su se dočepali finih fotelja, iz kojih se više ne znaju van. Stranke HDZ-e i SDP-a dvije su polutke koje ne mogu živjeti odvojeno. Politika koju oni provode je „svi jebi-vjetri na proračunu“. To novo sisanje krvi narodu je još gore.

GDJE JE DANAS TITOVA AVANGARDA I ŠTO RADI ?

Glavni vrhovni autoriteti u Hrvatskoj su Mesić, Sanader i Šeks, koji truju narod sa svim glupostima. Dočepali su se gotovo svih medija i glavno kolo godinama vode. Oni su šefovi zamaskiranog robovlasničkog sistema. Nezaposlenost i niska cijena rada to potvrđuju. Učestalo poskupljenje životnog standarda i hrane dovodi narod u još veće siromaštvo. Ti „tenderi“ u Hrvatskoj sve su preuzeli u svoje ruke. Osiromašeni narod sve više postaje umno retardiran, ne zna kuda će. Nitko ne posvećuje se borbi za bolju budućnost i životne uvijete. Sigurno da bi mogla biti to drugačija slika našeg društva, da te bivše komuniste maknemo. Kada je „smeće“ u kanti – bezvrijedno je, ali kada se smeće nalazi u galeriji – vrijedno je. I to je umjetnost politike. Mesić na Pantovčaku, Sanader u Banskim dvorovima, Šeks u Saboru Republike Hrvatske.

NACIONALIZAM JE PLATIO CIJENU ZA SVE

Od sredine XIX. stoljeća, od kada su se javili nacionalni pokreti bilo to Srba, Hrvata,.., i drugih naroda, vodila se je međusobna borba sve do danas, koja nije splasnula. Ta borba ostavila je iza sebe, ništa drugo, nego doli mnoge žrtve. U tome svemu su profitirali popovi i politički karijeristi, demagozi, oni su jedini od svega imali koristi. Teoretski i praktično gledajući, sva krv leži na njima. Nespojivo je da netko bude vjernik – pravoslavac ili katolik i nacionalista. Takva malodušnost, mržnja, i preziranje – za te ljude zove se vjera. Sve to nema veze sa Hrvatskom nacijom, niti narodom. To je smaknuće Hrvatske. Tko je za to kriv? Obećali su da idemo u Europsku uniju, tj. Europu, a prosječna plaća u Hrvatskoj je samo 200 eura, i to tko je ima. Kako onda možemo biti ti moderni Europljani? Dok se ne riješimo bivših komunista, ne možemo biti ništa!

U Bjelovaru, 04. rujna 2007.

VOĐA POKRETA ŠTIT
Branko Stojković

CROATIA / BJELOVAR
www.stit-bjelovar.hr
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Mobitel: 095/814-82-90
091/ 797-65-56


Post je objavljen 28.06.2011. u 09:11 sati.