Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NOVINARI SU SVOJU DUŠU PRODALI ĐAVOLU !

ŠTITONOŠA br. 29


NISU NOVINARI „SVETE KRAVE“
DA SE U NJIH NE SMIJE DIRATI !


Jesu li se ikad građani upitali – tko su oni novinari - koji, u Bjelovaru kroje javnu riječ?

PRVA GRUPA:

- Ivanka Štedul, zamjenica urednika lokalnog tjednika „Bjelovarac”
- Čedomir Rosić, šef dopisništva Večernjeg lista u Bjelovaru
- Mirijana Rosić – Zrinski, novinarka dopisništva Večernji list u Bj.
- Željko Rukavina, novinar dopisništva Večernji list u Bj.
- Ivan Butković, direktor i glavni urednik lokalnog lista „Bjelovarac“
- Miroslav Martinić, dopisnik Jutarnjeg lista iz Bjelovara
- Sani Lukić, urednik HRT-a Studio u Bjelovaru
- Štefan Brajković, direktor lista „Bjelovarsko zvono“
- Senka Budimir – Tasić, dopisnica Vjesnika iz Bjelovara

CENZURA

Iskazivati poštovanje takvim „piskaralima“, očito nije im dovoljna od strane Udruge „ŠTIT-a“. Jer mi pitamo: Zašto su zataškane sve glavne bjelovarske afere ? Naravno za to možemo zahvaliti samo KORUMPIRANIM novinarima – koji su glavni krivci. Profiteri i lopovi su im izgleda važniji od „svih građana“, normalno, da se mi žestoko tome protivimo. Treba ispraviti sve nepravde koje su učinili novinari – prema građanima i to prvenstveno prema onima, koji su ostali bez posla i imovine... Mi, u stvari govorimo, doista o „robovlasnicima“ koji drže radnike, a u stvari ih adekvatno ne plaćaju.

NOVINARI I „KURVERAJ“

Ovi novinari (na spisku) u stvari su „najveći zločinci“, u cijeloj bjelovarskoj povijesti, jer oni nemaju određene svijesti, te su prodane „banditske hulje“. Netko ih je za sebe ugurao i postavio, da bi kontrolirali i cenzurirali svaku poštenu javnu misao. A da sa druge strane bi građane „hranili“ i obmanjivali sa glupostima za (svoje) kriminalne gazde, koje iovako za ništa ne odgovaraju. Koji je onda to društveno - politički položaj i život u Bjelovaru? Branko Stojković je prikupio golemi činjenični dokaz i materijal na više od pet tisuća stranica. Samo ako je pola od toga istina – ovaj je grad propao! Iz golemog raspoloživog dokumentacionog materijala vidi se tko su ljudi – koji vuku mnoge građane u propast. Dio dobrih dijelova materijala može se naći na Internet stranicama Udruge „ŠTIT“ (www.stit-bjelovar.hr)

NOVINARSKE OPTUŽBE SU LAŽNE

Proglašavati jednu iskrenu i pravednu Udrugu „ŠTIT“, da je teroristička, je suludo i bolesno od strane takvih novinara. U ovom vremenu, nisu li upravo (demokratske snage ove zemlje) obećavali svakoliku „javnost“, tj. slobodu govora i mišljenja, te ljudskih prava i građanskih sloboda – a ovi su se dotjerali i premetnuli do te mjere, da zatiru svaku istinu koja se ne smije čuti. Oni su novinarska uredništva pretvorili u „banditske jazbine“ i u glavne satelite vladajućih „lobija”, te lažne vrhuške - koja ovaj narod „ubija na smišljen“ način.

TAMA, OPAČINA I POŠAST

Novinari se prodaju poput stoke na sajmu. Zbog „CENZURE“ - Branko Stojković je započeo svoj prosvjed letcima i drugim metodama, zato što su novinari „spalili ljudima mozak“, sa lažima... Bjelovar je na „psihoterapiji“ jer su im (takvi) novinari rekli - putem svojih medija da „zatvore oči“ i da slijepo vegetiraju. Raspelo (križ) je simbol za grešnike, smrt, i lažnu svetost. A novinarsko „pero“ je simbol za „ prodane hulje“, i lažni život. ŠTIT je raskrinkao bjelovarske novinare, sad se kolebanja javljaju u redovima novinara, jer još ima nekih poštenih novinara – koji vide što rade njigove sramotne kolege i kolegice. Novinari, trebaju biti ti, koji će građanima svakodnevno udahnuti „novi život“ te im pomoći u rješavanju svakodnevnih njihovih problema. A ne da im stvaraju šupljine i lažni „sidrom sjećanja“.

U Bjelovaru, 11. 5. 2007.

POKRET „ŠTIT“
Branko Stojković
www.stit-bjelovar.hr


Post je objavljen 28.06.2011. u 09:07 sati.