Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAŽE LAŽLJIVA ĐURĐA KAKO SE JE MENI NETKO NARUGAO !

Netko se narugao ŠTIT-u i njegovom predsjedniku


- Nikada ne odgovaram na letke koji kruže gradom niti na anonimna pisma jer sam potpuno otvorena za razgovor. Sa mnom se može o svemu razgovarati, što ljudi i čine, stoga neću ni ovoga puta odgovarati.

Jedino što želim reći je da je gospodinu Stojkoviću netko dao krive podatke. Vjerojatno mu se želio narugati. Nema potrebe da demantiram navode koji su netočni, posebno je netočno da moja sestra radi u SIS-u. Moja sestra i dalje je u Zagrebu na redovnom studiju. Još nije imala ni jedno radno mjesto, a ja se nadam da će ga, kad završi fakultet, naći i bez mene...

Osim toga ja neću raditi kadrovske križaljke u gradu Bjelovaru i Županiji, ja ću samo tražiti da ministri i oni koji imaju čelne ljude u Bjelovaru prednost daju struci, a ne politici.

Nisam za revanšizam već za one ljude koji dobro rade svoj posao. Dakle, ništa od tih navoda ne stoji i očito je netko Stojkoviću želio i uspio podvaliti - rekla je za Novi bjelovarac Đurđa Adlešić.
(S.)

Novi bjelovarac, 21. 06. 2000.


(Napomena: Nakon otprilike tri godine "Nacional" i "Feral Tribune" otkrli su, i na veliko o tome pisali - da Đurđa Adlešić radi za SIS pod kodnim imenom "TOM".)


Post je objavljen 25.06.2011. u 17:50 sati.