Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

LETAK JE JAKO UZBUNIO GRAD BJELOVAR ?!

LETAK KOJI JE UZBUNIO BJELOVAR

Stojković: General Mile Ćuk ne može biti počasni građanin Bjelovara!

BJELOVAR – je ovih vrućih dan prepun letaka s potpisom Branka Stojkovića. On građane Županije bjelovarsko-bilogorske upozorava; Niti je general pukovnik Mile Ćuk za nas počasni građanin Bjelovara, kao što to nisu i general Mladen Markać, general Janko Bobetko i drugi koji se po gradovima naše županije proglašavaju »dostojanstvenicima«.

Za nas građane ovo nije »kraljevski grad«! Stojković u tom alarmantnom javnom apelu upozorava da »Bjelovar sve više sliči na zapušteni grad« i kako je krivnjom HDZ- ovskih vlasti kulturna baština u Bjelovaru na pragu potpunog uništenja!

U letku se, između ostalog, navodi: U našem gradu i vojna imovina propada. Vojarna u centru grada Bjelovara, na Trgu Eugena Kvaternika, stoji urušena i razbijena od njezinog osvajanja 29.rujna 1991. godine.

Uskoro će biti 7 godina kako nagrđuje samo središte grada, a nitko ne vodi brigu o tome! Stojković ima mišljenje i o gospodarskom kriminalu u Bjelovaru: Lokalna vlas je nesposobna!

HDZ-e uživa, očito, u upropaštavanju građana. Činjenica je da su »ONI« sve opljačkali i rasprodali, a radnike izbacili na cestu! Ne treba spominjati: Cromax , Tehniku, Koopexport, Tehnogradnju ...itd. Oporba je licemjerna! U svemu pripomaže vladajućoj stranci. Sjede u Gradskoj vijeću i dižu ruke za prijedloge koji ne idu u korist grada i građana, nego samo pojedinaca. Gradsko poglavarstvo (HDZ) takve prijedloge daje, a svi dižu svoje »ručice« kao u stara doba tj. vrijeme komunizma (SKH i SKJ).
(I.Ž.)

IMPERIJAL, Broj: 72/2 ; 31. srpnja 1998. Str. 11


Post je objavljen 25.06.2011. u 17:49 sati.