Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

HDZ-ove BARIKADE ISPRED HRVATSKOG NARODA

b a r i k a d e

KOJE JE POSTAVIO HDZ-e ISPRED HRVATSKOG NARODA (05.04.2008.)
NA TRGU SV. MARKA U ZAGREBU


Sramota je, da Hrvatski građani nisu mogli vidjeti niti čuti Georgea W. Bucha, predsjednika SAD-a koji je 4. travnja (u Petak) doputovao u Hrvatsku. Buch je 5. travnja održao svoj svečani govor. HDZ-e je za tu priredbu uveo ulaznice, koje su dobili samo oni izabrani. To je dokaz da cijeli ovaj HDZ-ovski sustav temelji se na prijevari zapanjujućih dimenzija, koji kontrolira i provodi represiju nad narodom. Samo izabrani su mogli doći na Trg sv. Marka uživo vidjeti i čuti Bucha.

Ovo je „metastaza skandala“, ovo je vrijeme i za pad naroda i države. Jer narod je lud kad takvi nitkovi i prevaranti žive na njegov račun. Ti izrodi su bacili ljagu na sve časne građane i osramotili ih pred čitavi kulturnim svijetom. Oni su prodali Hrvatsku, a vi narode i dalje stojite skrštenih ruku i sve mirno promatrate. Krajnje je vrijeme da se sami zapitate; tko vas je uvalio u svu ovu nesreću. Žalosna je činjenica da je zločinačka politika našla poslušnike i sluge koji su jurnuli za njima.

Tko je kriv za vaš socijalni status, to jest, standard i stradanja? Kriv je Mesić, koji se naziva vašim vođom, kriv je Sanader, premijer „trule“ vlade, kriv je Luka Bebić, predsjednik Sabora RH. Krivi su svi oni koji podržavaju to nasilje nad ljudima. Ova je politika radi svojih sebičnih interesa , osigurala život društvenim trutovima, birokraciji, neradnicima i dembelanima*. Demagoška politika sad u ovim sudbonosnim trenucima potrčala je za Buchom i upregnula je sve vas u službu američkog i veliko britanskog interesa.

HDZ-e vas obmanjuje i laže godinama u koaliciji sa drugim strankama, a vi kao bolesnici po-van-pireni i opsjednuti vjerujete tim nitkovima. Vihor bezumlja zahvatio je našu zemlju. Strašna tragedija zadesila je naš narod: ropstvo, glad, neimaština, i pustoš… Mi koji to vidimo, počeli smo uviđati da je urota bitno veća od običajne skupine obitelji koja je dobila ulaznice za takvu manifestaciju na Trgu sv. Marka u Zagrebu. Ova licemjerna i izdajnička politika nije bila spremna podijeliti (ni Buchovu komunikaciju) sa narodom, nego ovome narodu „oni“ neprestano rede iz leđa.

To je polazna točka „pax americana“ i sastavni dio Buchove strategije stvaranja „namjerne“ krize koja drma svijetom, odnosno našom Hrvatskom. I učvršćuje američku hegemoniju. Tako i pod Vatikanskom teologijom: paradira i pretendira „siromaštvo“, da bi „bogataši“ lakše vladali, nastojeći tako da se približe masama, da im (tobože) ponude izlaz i da ih usmjeri, pa čak da im budu na čelu, po savezu i uzoru svojih američkih imperatora i pljačkaša.

Hrvati vi ste zlostavljani i umno kontrolirani, no vi možete i dalje samo glumiti – kako vas se to ne tiče. Možete glumit da ste zadovoljni i sretni… Roblje ne može u blizinu svojih gazda. Ti psi iz druge (imaginacijske) dimenzije „nose“ ljudsko tijelo, poput odijela od gume. Kad Buch u svojoj poruci kaže; „Nitko više ne smije da vas napadne!“. Pa normalno da nitko ne smije napasti Hrvatsku – kad je ona Američka. Mesić i Sanader i Bebić,.., pokazali su prezir prema hrvatskom narodu.

Mogli ste zapaziti na svoji televizijskim ekranima - kako je Mesić najmanje tri puta Georgeja Bucha uhvatio ispod ruke, dok je Sanader nekim čudnim potezom primio Bucha, koji se je s nelagodom otrgao iz njegovih ruku. Takvo primitivno ponašanje Mesića i Sanadera ostavlja trag ulizivačke, ne može se reći - politike, već jedne poltronske klike… Moraju se dodvoriti svome gazdi. Suština ove kritike polazi od nehumanosti politike i laži Bozanićevog evanđelja u Hrvatskoj.

U kojoj je stvoren poligon na kojem politički ciljevi imaju zadatak likvidirati cijeli jedan narod. I ugušiti svaki svjesni pokret za slobodom i ljudskim pravima… Neki mediji su postali zločinačka mašinerija u njihovim rukama. Oni maju zadatak da takvu klimu održavaju; dezinformacijama kojima zabludjele građane dresiraju. Imaju li pr-ot-es-ni skupovi, kao što su bili na Trgu sv. Marka još uvijek smisla?

U Bjelovaru, 07. 04. 2008.
VOĐA POKRETA „ŠTIT“:
Branko Stojković
www.stit-bjelovar.hr
Telefon: 095/814-82-90, 091/797-65-56
E-mail: brankostojkovic1@yahoo.com


Post je objavljen 25.06.2011. u 17:36 sati.