Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

HRT-ova MAFIJA DAJE NAM "PROZOR U SVIJET"

HLOVERKA NOVAK SRZIĆ OD KOGA JE UGROŽENA ?


DEMANTI I REAGIRANJE

na novinske napise objavljene

u Jutarnjem listu 09. prosinca 2007. na str. 5 pod naslovom „hloverka.com je ugašena jer je otkriven njezin autor“ i „Hloverkina kazna“

i u Jutarnjem listu od 10. prosinca 2007. na str. 4 pod naslovom „Ja sam pokrenuo peticiju protiv Hlo“

HTV ŽELI OKUPIRATI I PREUZETI MAFIJA

Troje novinara HTV-a (Petar Vlahov, Ružica Renić i Jozo Barišić) koji su se pojavili na posljednjem ispraćaju Davora Zečevića je dokaz da na HTV-u rade novinari koji su povezani sa narko-bossovima iz kriminalnog miljea. Oni su pustili korijenje u svim državnim strukturama, pa i na javnoj državnoj televiziji. Ja sam zbog toga puno puta prozivao HTV, i time želio dokazati da tamo se odvijaju prljave radnje.

Novinari na HTV-u povezani su sa Hrvojem Komljenovićem, koji je vješti lažac. On pripada skupini novinara koji se ne mogu složiti sa novim načelima Hloverke Novak Srzić, koja je, činjenica je, pokrenula neke promjene na toj televiziji. I ja bih volio da me Hloverka pozove u emisiju na HTV da dokažem da novinari surađuju s kriminalcima i mafijom.

Mogu samo reći - dokle seže njihova aktivnost. Novinarka Ivana Šikić koja je bila djevojka Davora Zečevića, besramno se slika i proklamira u medijima i pred policijom, u kojoj također imaju svoje ljude. Koji se često sastaju na Sljemenu i podnožju Sljemena.

Internetska stranica koju je pokrenuo Komljenović sad razotkriva svu pozadinu, gdje su i mene umiješali u veliki kriminal. Sumnjam da su informacije potekle iz te skupine, da ja stojim iza ubojstva Davora Zečevića. A Udruga ŠTIT je samo način prikrivanja mafijaških radnji. Tu večer, kada je ubijen Zečević, u policiji je evidentirano tko je morao mene prijaviti, zbog čega mi je policija s oružjem okružila auto BMW. Ja sam tada bio glavna meta provjere. Poslao sam pismenu predstavku ravnatelju Policije g. Marijanu Benku, da mi objasni takvo ponašanje policije.

I u Bjelovaru su novinari povezani sa kriminalcima. Što Komljenović ima demantirati kad meni i pokretu ŠTIT radi iza leđa, te namješta razne igre. Mislim da bi se s Komljenovićem trebala pozabaviti policija. On je dosad bio čovjek u sjeni, kad kaže da je peticiju pokrenuo anonimno, jer nije želio osobnu promociju. To vam je, da Komljenović je htio lupati „batinom“ po nekome, a da se ne zna tko to radi.

Na kraju ovog kratkog pisma volio bih da porazgovaram sa novinarom Jutarnjeg lista g. Tomislavom Krasnec, kako bi mu uživo pružio dokaze, o tome kako ja trebam biti produžna ta „batina“ s kojom Komljenović mlati.

Za sada u mom javljanju toliko. Ali mislim da će priča imati dakako svoj nastavak, jer bude se otkrilo, tko su još ljudi koji su umiješani iza svega toga. (Imam određene dokaze i dokumentaciju.)

U Bjelovaru, 10. 12. 2007.

Predsjednik Pokreta „ŠTIT“:
Branko Stojković

www.stit-bjelovar.hr
e-mail: brankostojkovic1@yahoo.com

Kontakt: 095 / 814-82-90


Post je objavljen 25.06.2011. u 17:13 sati.