Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svilajslavonski

Marketing

HUMANITARNI NOGOMETNI TURNIR "ZA KRISTINU"

U organizaciji nogometnog kluba "SAVA" Svilaj i mjesnog odbora Svilaj održan je humanitarni nogometni turnir veteranskih ekipa.Sav prihod sa turnira doniran je obitelji Radičević kao pomoć pri liječenju devetnaesto godišnje Kristine,koja je oboljela od teške bolesti.Čvrsto vjerujemo da će Kristina uz svoju veliku volju,Božju pomoć i pomoć svih nas uspješno pobijediti opaku bolest i nastaviti sa svojim veselim životom.
Na turnir se odazvalo osam veteranskih ekipa:"Omladinac" Staro Topolje", Veterani" iz Divoševaca, "Omladinac" Gornja Vrba, "Srijemac"Strošinci , "Šokadija"Sredanci, "Posavac" Ruščica, "Mladost"Donji Svilaj"(BiH), "Sava" Svilaj.
Svim ekipama dodijeljene su zahvalnice,a prve četiri ekipe te najbolji vratar i igrač nagrađeni su sa prigodnim peharima.
U večernjem programu sve goste turnira zabavljali su Tamburaški sastav "ŠOKAČKI CVIT", Tamburaški sastav "EVERGREEN" i Muška pjevačka skupina"STAROTOPOLJANI" iz Starog Topolja.
Kristina nas je počastila svojim kratkim prisustvom,te je izvela početni udarac na turniru.


Uploaded with ImageShack.us




Uploaded with ImageShack.us

U ime organizatora turnira zahvaljujem se svim ekipama veterana,sastavima koji su nas zabavljali,mnogobrojnim sponzorima koji su pomogli novčanim prilozima, i svim posjetiteljima turnira koji su svojim prisustvom uvelike pridonijeli ovoj humanitarnoj akciji.




Post je objavljen 24.06.2011. u 23:04 sati.