Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

GRAD DUŠEVNO KLONUO I ZASTRANIO !?

ŠTO SE U BJELOVARU DOGAĐA U PROSINCU 2006. ?


PRIOPĆENJE
(za javnost)

Sa našim priopćenjem smatramo da je potrebno ukazati na sljedeće pitanje:

ŠTO SE U BJELOVARU DOGAĐA ?
(u prosincu 2006)
Gradonačelnica gđca. Đurđa Adlešić ovih dana će ostupiti sa mjesta gradonačelnika, a svoje mjesto gradonačelnika prepustit će svom stranačkom kolegi HSLS-ovcu gosp. Josipu Hegedu.

Da posjetimo gosp. Josip Heged je već imao mandat gradonačelnika grada Bjelovara kao čvrsti HDZ-eov član, a nedugo zatim je prebjegao u HSLS.

Po našoj prosudbi doći će uskoro do krize vlasti u Bjelovaru. Situacija je sada takva da je već započela tiha borba za pozicije i funkcije. A to vodi sve u raspad i raspuštanje gradske vlasti. Što dovodi do prijevremenih izbora.

Razlog ostupanja gđce. Đurđe Adlešić s mjesta gradonačelnice i svih drugih funkcija je to što gđcu. Adlešić čeka druga i vrlo teška operacija. Gradonačelnica koja je sad na bolovanju je ovih dana pod vrlo jakom terapijom.

Ovo priopćenje je poruka medijima i prvenstveno građanima koje čeka vrlo burna budučnost u Bjelovaru zbog situacijom koja sad vlada. Kako svladati političke slabosti u našem gradu? Kako stvoriti konkretan plan razvoja grada? Kako krenuti naprijed? Budimo dostojni trenutka koji je pred nama!

S poštovanjem!

U Bjelovaru, 8. prosinac 2006.

PREDSJEDNIK „ŠTIT-a“
Branko Stojković

www.stit-bjelovar.hr
e-mail: brankostojkovic1@yahoo.com
Tel: 095/814-82-90
091/797-65-56



USPOREDITE NAŠE (OVO) PRIOPĆENJE KOJE SMO DALI DA SE OBJAVI U "VEČERNJEM LISTU" SA ČLANKOM KOJI JE U "VEČERNJAKU" OBJAVLJEN?!

NAŠE INFORMACIJE SU PREUREĐENE, A U TOME SU SUDJELOVALI "NOVINARSKA SMEĆA" ČEDOMIR ROSIĆ, DOPISNIK VEČERNJEG LISTA IZ BJELOVARA.

V I D I :




Vijesti Hrvatska 08.12.2006 18:20

POVRATAK U BOLNICU Predsjednica HSLS-a na bolovanju nekoliko tjedana

Đurđa Adlešić mora opet na operaciju

Autor: Tanja Božić

Potpredsjednica Sabora i predsjedncia HSLS-a Đurđa Adlešić uskoro će biti podvrgnuta još jednoj operaciji. Riječ je, potvrđeno nam je iz medicinskih krugova, o manjem rutinskom operativnom zahvatu.

Nije riječ o dijagnozi koja bi na bilo koji način bila vezana uz meningiom koji je gospođi Adlešić operiran potvrđeno je Večernjaku iz medicinskih krugova. Operacija kojoj će se šefica liberala podvrgnuti u svom gradu samo će za nekoliko tjedana produljiti njezino bolovanje. Vijest o zdravstvenom stanju Đ. Adlešić procurila je iz bjelovarske bolnice nakon što je gradonačelnica ondje prošli tjedan obavila nekoliko pretraga i dogovorila se o terminu zahvata.

Njezin boravak na pretragama povezuje se i s priopćenjem lokalne udruge "Štit" koja je objavila da se gradonačelnica povlači s dužnosti te mjesto prepušta Josipu Hegedu. I Heged i Đ. Adlešić demantirali su takva nagađanja.

Štoviše, Adlešićeva unatoč terapijama obavlja gradonačelničke dužnosti, a danas je bila domaćica talijanskoj delegaciji pa je očito da dužnost ne planira prepustiti, a o svom zdravstvenom stanju nije bila spremna govoriti.

VEČERNJI LIST,
9.prosinac 2006. Str.4



Post je objavljen 24.06.2011. u 18:44 sati.