Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

POLA MILIJUNA KUNA ISPOD STOLA ZA SVOJE PUNOGLAVCE !?

Što nas Butkovićev medij cenzurira?

Mi se zalažemo za suvremenu i modernu Hrvatsku, slobodnu i demokratsku u kojoj će svi njeni građani imati bez razlike ista prava bez obzira na naciju, vjeru i ispovjest - kao i na nacionalnu manjinu.

Naš program je gospodarsko-socijalni i obespravljena prava čovjeka, također borimo se protiv nezaposlenosti, za bolji status umirovljenika, oživljavanje seoskog gospodarstva, obrazovanje mladih i ekologiju...

Odlučimo sami o svojoj sudbini, a ne da nam je drugi stvaraju koji su nam pokrali našu imovinu koju smo mi svi zajednički stvarali. Suprotstavimo se tim ratnim profiterima otvoreno i odlučno.

Prosvjedujmo protiv onih isto tako koji su izvršili pretvorbu tvornica, zgrada, sportskih objekata, informativnih centara itd. Sve to tako rečeno preko noći, bez potpuno informiranosti javnosti i suglasnosti građana.

Prosvjedujemo i protiv onih koji nam uvode cenzuru i organičavaju slobodu govora, borimo se za slobodu medija, za nezavisnu javnu televiziju, radio postaje i novine.

Protivimo se tome da Bjelovarski Informativni centar na Trgu Eugena Kvaternika bude privatno vlasništvo od nekoliko korumpiranih osoba na čelu sa Ivanom Butkovićem (konobarom) koji je predsjednik nadzornog odbora Informativnog centra d.o.o. Bjelovar u kojemu je on i direktor i glavni urednik lista "Novi bjelovarac" i radio-postaje.

Za to smo da se takve sumnjive pretvorbe ponište i da se vrati oteti Informativni centar građanima Bjelovara tj. Županiji kojoj pripada.

Informativni centar koristi se u svrhu održavanja vlasti i to one jednostračake HDZ-ove.

26. prosinca 1996. godine u "Novom bjelovarcu" na str. 9. Ivan Butković izjavljuje u intervjuu: "Na putu županijske prepoznatljivosti, ne kanimo biti zatvoreni medij, očekujemo suradnju na zajedničku korist."

Taj Informativni centar u kojemu je Butković glavni šef potpuno je zatvorio vrata prema nama i istina građanima nije dostupna.

Pozivamo sve građane da izraze svoje nezadovoljstvo, da nekupuju list "Novi bjelovarac" koji nema nikakvu intelektualnu vrijednost, te da ne slušaju tuđe krive nauke.

Nastojimo se izbaviti od kojekakvih ljudi koji se među nas znaju ušuljati pod krinkom da nas truju - dijele.

Međusobna svađa HDZ-a oko Informativnog centra Bjelovar završila je tako da je Ivana Butkovića frakcija tj. struja pobijedila, pa su se našli bez posla na cesti nekoliko novinara, urednica Ljerka Tribuson, direktor Siniša Slavinić, smjenjena urednica radio-postaje Mirjana Pušćak, mr.Maja Šafarik, vlasnica većinskog dijela dionica, i mnogi drugi.

U Bjelovaru, 07. 12. 1999.

Branko Stojković





Post je objavljen 24.06.2011. u 18:43 sati.