Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAKO SE SLAVI DAN ŽUPANIJE BBŽ !?

DAN ŽUPANIJE 8. LIPANJ


DA SAM BIO NA MJESTU PREDSJEDNIKA MESIĆA, ZAPITAO BIH SE ZAŠTO NITKO OD GRAĐANA ME NIJE DOČEKAO I POZDRAVIO!?


Predsjednik Stjeoan Mesić, prošetao je bjelovarskim gradskim korzom do središnjeg parka u kojemu je položio vijenac, na spomen obilježje palim braniteljima „Domovinskog rata“. Mesić je u pratnji najužeg kruga županijskih i gradskih dužnosnika se uputio, na svečanu sjednicu, koja se obilježavala povodom Dana županije (8.lipnja), on je bio praćen jakim osobnim osiguranjem.

Svečana sjednica održavala se je u bjelovarskom Domu kulture. Uzrujana sirotinja nije ni pogledala predsjednika Mesića. Potom je županijska svečana sjednica počela s radom u 12,00 sati, a održavala se je totalno zatvorena od građana Bjelovara. Oni građani koji su htjeli ući, nisu mogli, bez poziva. Osobno ja sam svjedok tih događanja. To me je naljutilo – pitam : Što su onda građani i kome se ta gospoda predstavljaju?

Sa druge strane, zamijećeno je da su sve bjelovarske ulice pune uniformirane policije, i u civilu – kao i njihovi brojni auti. Moram spomenuti da sam rođeni bjelovarčanin, i tu živim već u tom gradu 48 godina, i sve je to sramotno. Prostrujala mi je misao – stvarno mi živimo u „banana“ državi… Čisti je dokaz vođe – kojeg nije nitko ni pogledao. Oko Doma kulture sve je puno policije. Te, kuda naše društvo na ovakav način ide? Mesića je dočekala - samo policija.

S poštovanjem!

U Bjelovaru, 08.06.2006.
(13,45 sati)

PREDSJEDNIK UDRUGE „ŠTIT“
Branko Stojković



Post je objavljen 24.06.2011. u 18:01 sati.