Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seven-heaven

Marketing

Tibetanska gljiva

Pozdrav svima :-)

Dugo sam razmišljala hoću li podjelit ,ovo iskustvo ili ne .
Naime radi se o gljivi sa Tibeta ili kavkaza ,
neznam sto posto ,
ono što je važno jest da pomaže u masi
problema sa organizmom .
Ja ju pijem već 6 mjeseci i moje zdrastveno
stanje je definitivno bolje
nego ikad .
Žao mi je samo što nisam znala za nju ,
dok je meni draga osoba bila živa ,
danas bi bila tu .
Početkom 12 mjeseca ustanovljene su
mi ciste na jajnicima , za koje je lječnik
rekao da bolje ne dirat .
Ok nismo dirali , ali početkom 3 mjeseca nisam
imala ni jednu , ovaj je ostao u čudu .
Kao i ja ..
Glava me nije zabolila ,
još nijednom što je prije bio slučaj svakodnevni,
a ono što će veselit mušku populaciju ,
jest da diže libido ..:)
Gljiva se sporo razvija treba joj oko 17 dana
da se može podijelit .


Gljivu su uzgojili tibetanski monasi.
Posjeduje sljedeća svojstva:
Regulira naizmjenično obrambene materije u organizmu:
- Liječi bolesti srca i oboljelih srčanih krvnih žila,
smanjuje kolesterol u krvnim žilama.
- Liječi žuč, čisti žučne kanale, dvanaesterac i
razlaže žučni kamen.
- Liječi gušteraču, jetru i slezinu.
- Prirodno je sredstvo za potenciju kod žena i muškaraca
- Liječi želudac i crijeva, otklanja čir.
- Sama gljiva stvara antibiotike i
liječi upaljena mjesta u organizmu.
- Regulira krvni tlak.
- Liječi bubrege i kontrolira mokraćne puteve.
- Zadržava metastaze i njihov dalji razvoj.
- Sprečava brzo starenje.
- Smanjuje osjećaj zamora usljed stresa.
- Posejduje sve vitamine za život.



Jedna kura traje 20 dana,
zatim 10 dana pauza.
Kura se mora ponoviti barem 3 puta.
Samo jednom gljivom lječit ćete sebe
i svoju obitelj dugo godina.

Prelije se količina od dvije male žličice,
oprane gljive sa 1/4 neprokuhanog mlijeka 1,5%.
Nakon 24 časa ocijedi se mlijeko kroz plastičnu žlicu
(nikada ne koristiti metalnu žličicu).
Procijeđeno mlijeko je gotovo za piće.
Gljiva se zatim dobro opere pod tekućom vodom
i vrati u opranu posudu. Prelije se ponovo mlijekom.
Posuda se drži pokrivena na sobnoj temperaturi.
NIKADA u frižideru





Kad ja nisam išla na Tibet , Tibet je došao k meni :-)))
Pozdrav svima :-))))


Post je objavljen 21.06.2011. u 08:34 sati.