Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/realmadridbernabeu

Marketing

Coentrao: "Benfica i Real pregovaraju"

Image and video hosting by TinyPic
Luis Filipe Vieira, predsjednik Benfice, trenutno se nalazi u Madridu. A razlog dolaska je transfer u kojem bi Fabio Coentrao prešao iz Benfice u Real Madrid...

Portugalski tabloid "Record" i Španjolski dnevni list "AS" navode kako je predsjednik Benfice sinoć stigao u Madrid avionom iz Lisabona, te da je razlog njegovog dolaska prelazak Fabia Coentraa u "Kraljevski klub". U toku dana bi kako sada stvari stoje on trebao postati igračem Real Madrida, nakon šta su Coentrao i Real dogovorili uvjete, još preostaje dogovor dvaju klubova. "Los Galacticosi" su izjasnili svoju posljednju ponudu koju ce predsjednik Vieria dobro razmotriti, a ona je 22 milijuna te mogu birati još jednog igrača, a ponuđeni su im Garay, Gago i junior Sarabia.

Ukoliko dođe do dogovora Coentrao bi trebao postati i četvrto pojačanje Real Madrida ove sezone nakon šta su već ugovore potpisali Callejon, Sahin i Altintop. Osim Coentraa čelnici Madridskoga kluba konstantno rade i na transferu Neymara koji je sve bliže i bliže bijelom dresu, a dogovor bi se trebao potvrditi nakon finala Copa Libertadoresa između njegovog Santosa i Penarola.

Post je objavljen 16.06.2011. u 20:42 sati.