Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

NOVINSKE KUĆE SU LAŽNI "ANĐELI SVJETLA" KOJI GUBAVE

KOME JE TO CILJ DA SE PLASIRAJU LAŽNE INFORMACIJE?!

(ŠTO SE IZA TOGA KRIJE)





U tjednom listu „Bjelovarac“ od 02. lipnja 2011., na stranici 2. i 3. pročitao sam: Kako Đurđa Adlešić pozvala je u Bjelovar potpredsjednika Vlade RH, Domagoja Miloševića, da upozna poduzetnike i predstavnike lokalne i regionalne samouprave. Ono što me je doslovno naljutilo, da napišem ovaj tekst je – kada sam vidio objavljenu sliku u tom „mizernom“ listu – kako politička elita: Miroslav Čačija (HSS), Damir Bajs (HSS), Antun Korušec,…, obilaze proizvodni pogon „Koestlina“. A (k) tome novinar je napisao: „Kako potpredsjednik Vlade RH, Domagoj Milošević je fasciniran* poslovnim rezultatima“ poznate bjelovarske tvornice Koestlin.



Od toga posjeta „vladinog povjerenika“ nije prošlo malo više od dva tjedna – a poznata bjelovarska tvornica koja ima gotovo svoju tradiciju 100 godina, gasi svoj pogon u Bjelovaru. Na stanje 13. lipnja 2011., u toj tvornici je ostalo raditi oko 20-tak radnika. Ne piše da Koestlin je otpustio 180 svojih radnika i da seli cijelo svoje postrojenje u BiH-a. A tvornica Koestlin potpuno gasi u Bjelovaru svoju proizvodnju.



Kada smo kod poslovnih rezultata Koestlina, ta tvrtka već dva desetljeća bilježi svoje poslovne gubitke. Kome je cilj nas lažno dezinformirati. I zašto mi kao grad egzistiramo na novinskim i političkim dezinformacijama? Te zašto se skriva pravo stanje i „slika propasti“ našeg grada i županije Bjelovarsko-bilogorske. Dokle ćemo moći živjeti na lažima i obmanama…?



Ne treba zaboraviti da dok je bila gradonačelnica Đurđa Adlešić, to gotovo isto je napravila sa poznatom tvrtkom „Sirela“ Bjelovar. Mliječna industrija pala je u ruke Luki Rajiću, koji je odvezao cijelo postrojenje iz našeg grada. Te, poslije Rajić je „Sirelu“ prodao, a u Bjelovaru je ostalo nešto zgrada i kompleksa što je pod dugovima,…, koje se prodati (ne)može. Laže se o godišnjem prihodu i stabilnosti „Koestlina“, a to čini Krešimir Pajić, predsjednik Uprave, bjelovarski političari i novinari…





U Bjelovaru, 16. 06. 2011.



HRVATSKI NEZAVISNI KANDIDAT i

Predsjednik Udruge „ŠTIT“:

BRANKO STOJKOVIĆ

095/814-82-90

brankostojković152@yahoo.com

http://crostojkovic1958.blog.hr

Post je objavljen 16.06.2011. u 10:45 sati.