Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/pegazovopero

Marketing

I can be my hero.

There's something I can't see.
There's something different in the way you smile.
Behind those eyes you lie.
And there's nothing I can say, 'cause I'm never gonna change your mind.
Behind those eyes you hide.


No da se odmah nadovežem na početak prošloga posta - prsten nisam pronašla, izgubljen je potpuno. Rekla sam joj to, prihvatila je to dosta dobro. Više je bilo fejk drame i zajebancije nego ičega drugoga :) Sviđa mi se to. Kupujemo novo prstenje najvjerojatnije slijedeći tjedan kad završi škola i kad ja dobijem neke novce od rođendana (13.06., dragi moji).

Dogovor za "after school" party još uvijek, začudo, stoji, no saznala sam da ona to planira održati ovu srijedu, 15.06., kada sam ja sa razredom u Crikvenici te nikako ne stignemo na to. I tako mi je žao, a nikako da se nas dvije vidimo da se dogovorimo oko toga hoće li mijenjati datum ili ne. Nekako želim proslaviti rođendan sa velikom ruljom. Ili malo većom od pet, šest ljudi. To nije krivo, is it?I škola je popustila, eto :) Ostalo je samo za ispraviti matematiku (vidjet ću sutra) i odgovarati fiziku, koju sam danas pisala pa eto znam sve što treba. Također, ako ispravim zadnji test iz matematike na 2, imala bi prosjek 2.75 (iz matematike), a profa mi neće dati 3. Ako mi da 3 onda imam 5 za kraj. A to se neće desiti jer ja OČITO moram ići kući plačući što imam 4.4 i nisam uspjela uloviti tu peticu koja je zaslužena. Mislim, 2 na prosjek 2.75... strašno. Bojim se da ću se previše vezati uz misao da mogu proći s 4.5 (računam od početka godine na 4.1, tako da ovo NISAM očekivala) da će biti katastrofalna drama ako mi profa ostavi dvojku. Ocjene su mi... hm... 2, 3, 4, 2 i sad opet 2. Ili je to 2.6? Uglavnom, tri je!

Zaključen mi je hrvatski. Zahvaljujući današnjem briljatnom odgovaranju antičke književnosti, imat ću 5. Zaključena mi je povijest i gea. Četvorka i petica. Zaključena mi je informatika i etika, obje petice. Gonim tu peticu nekako, ne? :) Tehnički gledano, umjesto trojke iz matematike mogu podići talijanski na 5. Ali prosjek iz talijanskog mi to ne dozvoljava. Ne mogu to nikako. Matematiku IMAM, samo što mi je profa neće DATI...

Best mi potencijalno pada godinu. Tri sulje. Baš se usosila. Nadam se da će se izvući. Ne ide samnom u školu, pa ne znam koliko se ovaj tjedan potrudila ispraviti barem jedan predmet. Dok jedna cura iz mojeg razreda pada, danas zaključena treća jedinica. Jebiga. Nije mi jasno kako neki ljudi samo odustanu. Idi na dva popravna, pa što? Nemoj pasti godinu... :/Spremam dva različita (ali opet vrlo slična) photosessiona i to u vodi :) Trebala su biti dva-u-jednom ovaj vikend, međutim bit će samo jedan. I kud baš moram muškog modela otkantati? Hahaha :D

I evo sretna sam, ma kako god vam ovaj post zvučao, ali jesam, stvarno jesam! Bila sam na kontroli prošlu srijedu, uskoro će proći godina dana od operacije, dozvoljeno mi je raditi sve što želim, na prvom mjestu VESLANJE! Veslam na regati vjerojatno za tjedan dana. I škola je gotova. I rođendan mi je.

Gdje ćeš bolje?

Napravila sam si Tumblr. Čudan je. Ali fora.
[ http://pegasusfeather.tumblr.com/ ]


There's nothing I can say, that's ever gonna make you change your mind.
Behind those eyes you hide.

Post je objavljen 09.06.2011. u 00:34 sati.