Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

**** BRONČANO DRŽAVNO- MOSTAR 2011 ****

Toliko toga sam vam već rekla, što uživo, što preko fejsa, ali još uvijek ona nevjerica je tu.. prisutna. Jednostavno ne mogu da vjerujem.
Pripreme za ovo državno su krenule uobičajno, cure su trenirale, a za ovo državno smo imale samo jedan cilj- navježbati što bolje, pripremiti što bolje, a ostalo smo pustili sucima da odluče. No, ni u snu nisam sanjala da ćemo izazvati ovakvu reakciju, što kod sudaca, što kod gledatelja, ostalih timova koji su došli čestitati.

KADETI: nevjerovatna je stvar da je 90 % kadetskog tima curice koje treniraju tek nekih 6-7 mjeseci, i da upravo jedan takav kadetski tim svojom upornošću, radom osvoji NEVJEROVATNO 4 mjesto i iznenadi, ne samo mene, Anamariju koje smo ih trenirale, nego oduševe i suce. Jednostavno, za prvi put je ovo odlično.

JUNIORI: što reći za moje zvjerke :)))) toliko toga, toliko puta ste bile 4. Ali PRVI PUT pojaviti se u kategoriji štapa i OSVOJITI BRONČANU MEDALJU u jednoj od glavnih kategorija, a to je formacija štap i pri tome učiniti me najponosnijom trenericom, ostvariti moj dugogodišnji san, jer trenirati mažoret ples 11 godina i tek nakon toga dobiti medalju, osjećaj je fenomenalan. Definitnivno, ponosna sam jako na vas, na svaku pojedinačnu curu, na vašu složnost, na sve zajedničke treninge. Bez obzira na sve što nas je pratilo, cure koje su doslovno uletjele kao zamjene u zadnji tren, neizbježne svađe i prepirke, a poslije toga zajednički smijeh i pjevanje.
Svaki zajednički trenutak izvan i na samom treningu je vrijedniji od bilo koje medalje... imati vas za prijateljice je neprocjenjivo. Ovo je nagrada za svaki sekund proveden na treningu, nagrada za svaku kapljicu znoja prolivenu na treningu, a bilo ih je dosta. Dojmovi su još uvijek tu, nevjerica... ali to su slatke muke nakon ovog svega :)))
UŽIVAJTE DRAGE MOJE, jer ovo smo postigli zajedno, zajedničkim snagama

NA KRAJU VEEEEEEEEEEEEEELIKO HVALA:

- svim djelatnicima Vojarne koji su nas trpili zadnjih dva mjeseca
- svim RODITELJIMA (kadeti, juniori, dječiji sastav) koji su cure puštali na trening, svako malo zvali, informisali se, hvala vam na podršci i navijanju u Mostaru
- hvala Valentini na novim članskim iskaznicima i svim projektima koje je započela
- hvala trenericama Anamariji, Saneli, Ivani što su trenirale svoje sastave na najbolji mogući način
- hvala Ani na stručnoj sudačkoj pomoći i podršci
- HVALA mami Olji, Fefi na frizurama i Anamariji naravno, jer toliko isplesati pletenica je nevjerovatno
- hvala Martini Škoro koja je bukvalno u dva tjedna naučila koreografiju i defile i tako stručno to otplesala
- Mihaeli Anić na skupljenoj energiji za koreografiju
- hvala svim kadetićima koji su tako dobro otplesale svoje točke, iako im je bilo prvo državno, otplesale su to bez imalo treme
- I NARAVNO juniorima koji su dali sve od sebe :)
- svima koji nas podržavaju, šalju poruke podrške i na bilo koji način su uz nas, starim članicama koje nas podržavaju

HVALA VAM ŠTO VJERUJETE U NAS, NADAMO SE DA NISMO IZNEVJERILI VAŠE POVJERENJE
**************************************
SUTRA U 14 H JUNIORI SNIMANJE ZA TV KISS, U ODORAMA DOĆI I SA MEDALJAMA

NASTUPI:

- PETAK: kadeti i juniori nastup na otvaranju Kids festivala
- SUBOTA: juniori, nastup u Sarajevu
**************************************
Party će biti naredni tjedan (poslije 13-og)!!!!!!!! Veliki party za sve članice kadeta i juniora zbog iznimnog uspjeha na ovogodišnjem IX. Prvenstvu mažoretkinja FBiH

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 06.06.2011. u 17:46 sati.