Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sahovski-lovac-pazin

Marketing

ROBERTO JURMAN PRVI U PAZINU

Pobijednik turnira

U sklopu Dana Grada Pazina,danas je u organizaciji šahovskog kluba "Lovac",odigran 5.Tradicionalni turnir otvorenog tipa u brzopoteznom šahu na 5 minuta po švicarskom sistemu,kroz 13 kola u hotelu "Lovac". Odazvalo se 18 šahista iz šahovskih klubova "Batana"-Rovinj,"Vladimir-Gortan"-Poreč,"Pula","Uljanik"-Pula,"Buje" te domaćin "Lovac" iz Pazina.
Prvo mijesto osvojio je majstorski kandidat Roberto Jurman iz ŠK"Batana" sa 11 osvojenih bodova,drugi je također majstorski kandidat Renato Licardo iz ŠK"Vladimir Gortan"iz Poreča sa 9 bodova,koliko je sakupio i trećeplasirani majstorski kandidat Kristian Valković iz ŠK"Pula". U vrlo dobroj šahovskoj atmosferi,najmlađi sudionik turnira bio je član ŠK"Lovac" iz Pazina 15-godišnji Tomislav Ivančić. Osim pokala za prvu trojicu organizator je i za prvih 10 natijecatelja osigurao predmetne nagrade sponzora.
I kroz ovaj turnir,pazinski šahisti na poseban način obilježili useljenje u svoj prostor na Starom trgu br.6,ispod zgrade Općinskog suda u Pazinu.

Post je objavljen 05.06.2011. u 20:16 sati.