Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muchness

Marketing

We fall down - We get up!

Nije me bilo neko vrijeme jer nisam mogla skupiti snage krenuti ispočetka. Potpuno sam zabrljala protekla dva tjedna. Nisam mogla prestati jesti, tijelo je tražilo šećer, ugljikohidrate... Ako bih se pokušala zbrojiti i ujutro pojesti nešto zdravo, večer bi rezultirala katastrofom neviđenih razmjera. Jela sam stojećki jer me trbuh toliko bolio i ne bih mogla sjesti ili leći od sve te hrane u želucu. Stresom za vrijeme ispita borila sam se trpajući u sebe sve što mi se našlo pod rukom.
Na vagu nisam stala već duže vrijeme i još uvijek se bojim što će pokazati. Vjerojatno sam kilogramima daleko od čarobne brojke 50. Obećajem da ću skupiti hrabrosti izvagati se. Uskoro.

U utorak nisam ništa jela.
Jučer sam jela samo zdravo. Počela je sezona dinja, lubenica, trešanja... njami
Dva dana bez čokolade je ogroman uspjeh za mene.

Prije par godina kad sam bila na UN dijeti uspjela sam se potpuno odviknuti od čokolade i kada bih pojela više od 2 kockice bilo bi mi muka od toliko slatkog, doslovno bi me zabolio mozak.

Vježbam, ali zbilja bih mogla više. Još nisam počela sa Zuzanom... Vidjela sam na njenoj stranici da je imala dosta vježbi s loptom za pilates, ali ne mogu naći te video clipove. Zbilja bih željela rpočeti s tim jer dosta njenih vježbi opterećuje koljena i laktove, a meni moji zglobovi ne dopuštaju takve napore.

Drage moje, kako vama ide?
Ljeto je već tu. Nema više skrivanja iza dugih rukava!



Post je objavljen 02.06.2011. u 10:14 sati.