Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing

Opća Opasnost predgrupa Bon Joviju!

Fiška novost ispod peke:



Opća Opasnost iz Županje je u "Bici bendova" koju su organizirali RTL i LupaPromotion (promotor Bon Jovi koncerta) odnijela pobjedu ispred sufinalista Adastre i Cote G4 (isto tako dva odlična benda) i to tako da ih je izabrao sam Bon Jovi!
Moram priznati da sam bila skeptična da će odabir raditi sam Bon Jovi ali izgleda da jest ukoliko RTL nije namontirao (tj. izvukao stari neki kadar) John Bon Jovija koji je rekao:
" From here only the sky is the limit. Congratulations!" (Dalje je samo nebo granica. Čestitke!)

Sluteći da će se ovo dogoditi prije nekolio dana sam s Perom Galićem, frontmanom Opće radila intervju, pa isti možete čitati za koji dan na ovom blogu. A ovime Općoj i od mene čestitke!

A vezano za koncert Bon Jovija, još jedna vijest tj. isprava nekih krivih informacija koje kolaju u javnosti:
DIAMOND RING PAKETI I DALJE U PRODAJI
"Ovim putem bi htjeli obavijestiti javnost da je došlo do nesporazuma između organizatora koncerta i managementa benda. Diamond ring paketi ostaju u prodaji po cijeni od 2000 kuna, dok se obične ulaznice za taj sektor neće prodavati po sniženoj cijeni kao što je prethodno najavljeno. U prodaji su ostale ove ulaznice: Gornja tribina Istok/Zapad : 250 kn, Gornja tribina Sjever: 175 kn, Diamond Ring paketiI: 2.000 kn, Parter: 330 kn. Zapad /Istok dolje i lože su rasprodane!

LUPA PROMOTION SLAVI 5. ROĐENDAN!
U 2011. godini Lupa slavi 5 godina uspješnog poslovanja i tom prilikom se želi odužiti vjernim posjetiteljima koncerata: na sve ulaznice za projekte koji će se održati ove godine dajemo 10% popusta ukoliko se kupe u našem uredu (Lanište 30, Arena Zagreb).

Eto! I sada trk po ulaznice jer Bon Jovi ne dolazi svaki dan u Zagreb!

Post je objavljen 01.06.2011. u 18:22 sati.