Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/realmadridbernabeu

Marketing

Aguero u subotu postaje službeno igrač Reala!

Image and video hosting by TinyPic
Kada je Maradona prije dva mjeseca govorio kako će Aguero u Madrid svi od reda su mu se smijali, no, čini se da je veliki Diego ipak bio upravu, Aguero će od subote zvanično postati igrač Real Madrida...

Barem tako izvještava uvijek dobro upućena postaja u Real Madrid, "Onda Cero". Danas je Argentinac u prostorijama Vicente Calderona razgovarao sa čelnicima Atletico Madrida (Cerezom i Gilom) i nakon višesatnog razgovora Aguero je napustio Calderon ne rekavši nijednu riječ navijačima (što znači samo jedno). Jose Mourinho navodno je od čelnika kluba ekspresno tražio dolazak Aguera kako bi njegov roster za narednu sezonu bio potpun. Zanimljivo je i to kako će Kunov transfer biti realiziran točno na dan finala Lige prvaka između Manchestera i Barcelone, u subotu.

Sergio Aguero ima ugovor sa Atleticom do 2014. godine a otkupna klauzula iznosi 45 milijuna eura i jedino je Real Madrid spreman platiti toliki novac za Kuna iako su za njega zainteresirani još izmeđuostalih Chelsea, Manchester City, Inter i Juventus. Bit će svakako zanimljivo pratiti što će se događati ovih dana oko svega toga i da li će Aguero stvarno postati igrač Real Madrida, do sada svi argumenti idu u prilog većine navijača "kraljevskog kluba", koji bi Maradoninog zeta voljeli vidjeti u Realu. Zanimljivo je i to da su na kladionicama najveće šanse za Aguerov odlazak iz Atletica upravo u Real Madrid.

Post je objavljen 23.05.2011. u 21:46 sati.