Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirella-71

Marketing

Kako preživjeti bez seksa

Frajeri.Komadi.Mladici.Decki.Muškarci.Bez obzira kako ih nazvali,jedno je sigurno.Oni su definitivno najveci drive force za citav Ženski rod.Kad smo imali oko 18 god,jedna moja frendica je primjetila:
-Da se lijepo obuceš da bi bila bolja komadima.
-Da imaš njegovanu kosu da se uzdigneš pred konkurencijom
-Da možeš izlazit da nađeš nekog komada.
-Da zaradiš novac da bi mogla sve predhodno navedeno.
To je bilo tak dok smo bili mladi.Sada nas uz komade, muce i druge stvar,egzistencija,zdravlje,pun želudac.
Za pun želudac moraš jesti.Za zdravlje moraš voditi zdrav život,imati malo srece i biti genetski nesjebena.Za krov nad glavom moraš se snaci,bilo švercanjem kod staraca ili dugorocnim kreditom.Međutim komadi su nešto bez ceg se MOŽE,ako stvorimo idealne uvjete.
JESAM LI PRIDOBILA VAŠU PAŽNJU?
Ako jesam, onda samo za vas u nastavku slijedi recept:
Kao i cigarete,alkohol ili droga, i komadi su vrsta ovisnosti.Ako konzumiraš alkohol svaki dan, ili ako pušiš kutiju dnevno,vaš organizam ce i sutradan neizbježno zatražiti svoju dozu opijata.
Blagoslovljeni su oni kojima je seks stvar svakodnevnice.Međutim onima koji seks konzumiraju na kapaljku,seksualni nagon i potreba za muškim društvom se da sistematski izbjeci.
Kao prvo morate prestati izlaziti
Ne gledajte TV i ne listajte modne casopise
Televizija i novine pune su zamamnih komada.
Serviraju nam komade
Sad kad ste to sve dobro proucili i uvidjeli da je i kod vas tako,natjerajte se van i dobro se napite,i uhvatite bilo kakvog komada, i "kaznite" ga za sve ovo vrijeme pauziranja te nastavite sa životom kakav je bio i prije.
Znate kako se kaže:Nakon kiše mora zasjati sunce,a ako je ovdje opisana izolasija kiša,onda je sunce ni manje ni više dobar seksualni život

Post je objavljen 23.05.2011. u 20:20 sati.