Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duh-jedinstva

Marketing

OSVRT NA TAKOZVANOG BARTIMEJA CROATU

Ja, iako po drugima sam snažna ličnost, ali ne samo u ličnosti; volim sve ljude, sva živa bića i smatram da se od, uvjetno rečeno, "najglupljih" ljudi uvijek može nešto naučiti. No, bartimej croata je licemjer, sadist, presiguran u vlastito znanje, barem u anonimnosti interneta. Mene svi ljudi, iako se zovem Miran, zovu Dragi. Ako zbog ničega, onda zbog tolerancije, ja ne mrzim nikoga, niti imam za to razloga. Ali taj takozvani bartimej croata, kojeg i vi možda znate... Barem po izjavama, a vjerujte mi, znam o njemu više nego što je svjestan. Kao što je i sam Buda rekao, ni nasilje nije nužno zlo (napad, obrana ili ono što bi se zvalo "cinkanje"). Ako se koristi u obrani voljenih protiv: sociopata, psihopata, licemjera, sadista, megalomana, osoba koje nisu spremne sagledati stvari iz drugih očiju, a kako bi i mogli kad su sociopati.
Dragi moji prijatelji (Svete Duše Plemenita Roda), takav vam je upravo bartimej croata, ovo ne bih govorio da ne znam ono što bi ste vi trebali znati; ali kako ćete.

Inače, ovo nije moj način, ali imam moralnu odgovornost ovo izjaviti. Prijatelji dragi, Svete Duše Plemenita Roda, nakon što pročitate ovo, zapamtite činjenice i nadam se da nikada više neću morati objaviti ovakav post.

Post je objavljen 20.05.2011. u 10:11 sati.