Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gospa-moja

Marketing

SVIBANJSKE POBOŽNOSTI

MARIJO, SVIBNJA KRALJICE



1. Marijo, svibnja kraljice,
ti Majko rajskog slavlja;

pred sliku tvoju ružice
na pozdrav svibanj stavlja.

2. O daj ga, daj blagoslovi
i sve nas, Majko, s njime;

te srca naša prizovi,
da tvoje slave ime.

Mjesec svbanj je uz listopad posvećen bl.djevici Mariji, nadam se da idete na svibanjske pobožnosti i molite se bl.djevici Mariji.
Ivan je bio u nedjelju na prvoj Svetoj pričesti. Bilo je prekrasno dječica su nam pjevala i recitirala, Ivan je pjevao pslam Gospodin je pastir moj. Poslije su se svi slikali a kod kuće smo mu priprmili malo slavlje.

Mom sinu Ivanu i svim prvopričesnicima iz župe Brdovec i ostali župa želim puno blagoslova u životu i neka ih Isus i bl.djevica Marija prate cijeli život, neka ih izvedu na pravi put.

Dana je 22.godišnjica smrti moje najdraže tete Anđe. Nikada je neću zaboraviti, njen osmjeh, njenu molitvu. Radila je na pilani najteže poslove, kod kuće je svima pomagala, nikada se nije požalila da je umorna, a samo par dana prije mirovine je iznenada umrla. Sada je sretna sa Isusom i želim ti reći veliko hvala teto moja za sve. Za svaki tvoj osmjeh, za svaku tvoju lijepu riječ, za svaki tvoj savjet. Uvijek ćeđ živjeti u mom srcu.

Pozdrav svim posjetiteljima mog bloga, koji ne mogu tako često pisati kao što sam rekla kod kuće mi internet ne radi pa eto koristim priliku da Vam se danas malo javim.



Post je objavljen 19.05.2011. u 09:46 sati.