Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotico

Marketing

Ana i Helena

Jutros sam se probudio iznimno rano. To ne baš ne liči meni, ali mora da je za to bila kriva moja podsvijest. Baš kao u mlađim danima kada biste se na Božić probudili rano ujutro i trčali vidjeti je 'l Djed Mraz išta ostavio pod borom i ja sam se probudio od ushićenja jer je ona sinoć, nakon dugog vremena zaspala u mojem zagrljaju.... morao sam provjeriti da li je još tu. Starci su mi bili na putu, a ona je svojima doma rekla da je kod prijateljice i da uče informatiku... klasika.

Ana leži pored mene. Izvukao sam se iz njenog zagrljaja da bih je bolje mogao vidjeti. Još je spavala, nisam je probudio. Gledam je i razmišljam koliko sam zapravo sretan, kako je ona lijepa. Njene obline... tako su skladne, ljudi moji, pa ja nju volim! Htio sam je još gledati i hvaliti se sam sebi kako sam krasnu, lijepu, dobru, pametnu, opet lijepu... djevojku pronašao, no na njenom se licu pojavljuje smiješak. Kao da je osjetila moj pogled i moje misli. Polako otvara oči, ali ja ih svojim prstima zatvaram. Ostala je ležati žmireći, a smiješak joj se sada razvukao preko cijelog lica. Nagnuo sam se nad nju i prstom nastavio od očiju preko lica i vrata do njenih grudi. Jao, kako lijepe sise ima... Prstom sam joj dotaknuo bradavicu. Sada je ponovno pokušala otvoriti oči, no drugom sam je rukom spriječio. Ponovno se, onim njezinim fenomenalnim djevojačkim, nevinim, smijehom nasmijala i blago izbočila svoje sise. Poljubio sam je u usta i vratio se gdje sam bio stao. Od sisa nastavio sam je prstima milovati preko rebara do pupka. Obožavam taj njezin trbuh. Malo je djevojaka u njenim godinama imalo takav trbuh... čovjek bi pomislio da se intenzivno bavi kakvim sportom. Poljubio sam je u pupak i nastavio rukom prema pičkici. Rukom sam došao do nje i ponovno krenuo prema sisama. Sada sam već jasno mogao vidjeti koliko se mala napalila... mislim, nije bas da sam i ja bio ravnodušan... kurac mi je već odavno nabrekao kao rijetko prije.... makar se radilo o istoj curi, s kojom sam već duže vrijeme, a i ne mislim je tako lako pustiti. Jutros sam odlučio pružiti njoj malo zadovoljstvo... ipak, ona riskira dolazeći ovamo i lažući starcima... to me podsjetilo da bi svakog časa mogao zazvoniti njezin mobitel.... da njezini starci vjerojatno žele provjeriti gdje je.... ali tada je raširila svoje noge. Dovoljan motiv da se moja pozornost vrati glavnome objektu. Do sada sam prstima nesvjesno dragao relaciju grudi - pupak, venerin brežuljak... i čini se da joj je to pasalo. Spustio sam ruku do njene pičkice. Bila je svježe obrijana, to sam primijetio još sinoć. Prošao sam uz picu gotovo je zaobilazeći i nastavio dragati njezin but na nozi.... zatim se ponovno vratio pički. Ne znam zašto, ali podigla je svoju desnu ruku. Dohvatio sam je svojom lijevom. Prstom desne ruke sam još jedan puta prošao njezinom pičkicom... po sredini, između njenih usnica.

Sada sam počeo ljubiti i lizati njezinu ruku, a svojom desnom ponovno sam je mazio po licu i kosi. Još uvijek je žmirila, a i smiješak na licu je bio stalan. prekoračio sam njezino tijelo..... sada se nalazila između mojih nogu. Vjerojatno je to osjetila, ali nije otvorila oči nego se samo tiho smijala i hihotala. Poljubio sam je u usta i vrat, spustio se do grudi i lagano zagrizao bradavicu. Gledam je u lice da vidim kakav znak.... ne znam da li da nastavim. Nestalo je smiješka, ali se napela i još jače izbacila sise. Malo sam je lizao, a potom opet ugrizao... ovaj puta jače. Tiho je zajecala, ali onako, vidjelo se da joj godi. Nagnuo sam se još više nad nju, do druge sise. Moj kurac sada je dodirivao njezin trbuh. Počela je tiho stenjati i dublje disati, sva se nadimala. Malo sam se podigao i kurcem je pogladio po obrazu. smješkala se i duboko disala. Nisam je još vidio ovako uspaljenu.... kada sam došao blizu njenih usta, liznula je, ne otvarajući oči, moj kurac, vjerojatno misleći kako želim da mi puši. Pustio sam je nakratko da ga liže.... ipak sam i ja samo čovjek. Zatim sam njezinim jezikom navlaženim kurcem nastavio dragati njezine grudi.... kada se kurac našao između njenih sisa, podigla je ruke i dohvatila sise... podigla ih (nisu baš tako velike, ali ipak, dovoljne za takvo što) i trljala moj kurac između njih... 2- 3 puta sam ga gurnuo između njezinih sisa, a potom se ponovno izmakao.... još nisam htio svršiti, ali ovako napaljen, još malo ovoga i bilo bi gotovo. Svojom sam rukom povremeno, kada ne bi držao kurac, prelazio preko njezinog lica, a ona bi je svaki puta poljubila ili ugrizla. Drugom rukom pridržavao sam se da ne padnem na nju kada bi se naginjao da je pomazim kurcem. Nakon što sam izmakao kurac između njezinih sisa i spriječio je da otvori oči, rekao sam joj da se ne boji, da još nije gotovo (po izrazu lica vidio sam da se prepala da sam svršio negdje postrance). Ponovno se nasmijala. Ljubim je u usta, kurac dodiruje njezino tijelo po trbuhu i rebrima. Ona ga dira rukom, ali ne pokušava ga drkati. Imam osjećaj da samo želi vidjeti jesam li uspaljen koliko i ona. Kada je konstatirala da je, vjerojatno, tvrđi no ikad, ponovno se, ovaj put ne skrivajući uzbuđenje i znatiželju nasmijala, lagano ga podragala, rukom se pomilovala po cijelome tijelu. Sa obje ruke dohvatila je sise i protrljala bradavice prstima, dok sam je ja ljubio oko pičkice i po nogama. Desnom rukom protrljala je moju glavu i spustila ruke. Podbočila se na laktove i ponovna sva napela, dajući na znanje kako želi da počnem. Počeo sam je ljubiti po pičkici, jako je vlažna. Spustila se na leđa, još jače raširila noge i rukama raširila svoju pičku. Kao da mi je željela dati na znanje da ovaj puta ne trebam biti nježan. Lizao sam je prilično grubo, i grickao joj nabrekli klitoris. Svoje ruke ponovno je stavila na sise, trljala bradavice i stiskala ih.

Faca joj je bila potpuno ozbiljna, a zubi stisnuti. Kada sam maknuo ruku od njene pičkice i lizao je bez pomoći, samo jezikom, shvatila je da trebam njenu ruku i odmah se sama raširila. Sada sam imao slobodne obje ruke i dohvatio sam je za guzove, leđa i ramena, provlačeći ruke između njezinog tijela i madraca. Zabacila je svoje noge oko mog vrata. Sada je otvorila svoje oči. Glava joj je bila na krevetu, noge oko mojeg vrata, pička na mojim ustima, a moje ruke na ispod njezinih ramena. Gotovo sam je držao u zraku.... samo joj je duga kosa bila razbacana po krevetu. Ponovno je žmirila. Tiho je stenjala dao sam je lizao. Vrlo je brzo svršila, lagano se trzajući i napinjući se. To je trajalo kratko, a tada sam je spustio i vratio ruke na njezinu guzu. Palcima sam joj razmaknuo guzove i pomazio čmar. Malo se namrštila, ali tada sam je okrenuo i više nisam mogao vidjeti njeno lice. Bilo je jasno da se predomislila u svezi s mrštenjem, jer se raširenih nogu naprčila. Pomazila si je pičkicu, a zatim rukama razmakla guzove. Kurcem sam joj odozdo dirao pičku, i guzu oko čmara. Nagnuo sam se nad nju, u psećem stilu, ali tako da je kurac bio samo prislonjen uz njenu guzu. Podbočio sam se jednom rukom, a drugom joj dirao sise koje su se sada njihale u zraku. Okrenula se prema meni i poljubila me u usta.

- Što čekaš? - bile su to riječi koje su upravo izašle iz njenih usta i vjerojatno jedine koje sam u tom času htio čuti. Blago sam se pomakao unatrag i gurnuo ga u njezinu pičku. Još je uvijek bila licem okrenuta prema meni.... licem joj je prešao blagi osjećaj zadovoljstva, ali svejedno, predobro je poznajem da ne bi primijetio kako to nije ono što je zapravo željela. No, sada je bilo kasno, kurac mi je u njoj, ostalo će morati pričekati. Osjećaj je bio blago savršenstvo, njeno stenjanje zvučalo je božanski.... tijela su nam se složila kao nikada prije. Jebao sam je kratko.... desetak puta, a onda je kao, slučajno zbog prevelikog zaleta kurac izašao iz njene pice. Nisam ga vratio unutra, nego sam je poljubio u guzu. Odmah je rukama raširila guzove. Okrenula se prema meni sa nekim nestašnim smiješkom... namignuo sam joj, poljubio je u netaknuti čmar i dohvatio kurac svojom rukom. Pomaknuo sam njene ruke i raširio ga koliko je bilo moguće, stisnula je zube, spustila glavu i sva se ukočila. Srce mi je zaigralo. Pokušao sam ga uložiti polako, ali to je bilo neostvarivo... gurnuo sam svom snagom. Moj teški uzdah i njezin vrisak "toooo". Ovaj usklik od nje nisam očekivao.... ugodno me iznenadila. Kurac je gotovo cijel bio unutra... njezin vrisak zvučao je bolno, ali nije tražila da ga izvadim. Nisam htio jače gurnuti, ali nakon nekoliko guranja, bol je postajala sve slađa… Svršio sam joj na leđa. Istog trena ruke je umočila u moju spermu, mazala se je po cijelome tijelu i polizala ruke. Okrenula se ustala na koljena i liznula mi kurac. Ponovno legla raširenih nogu i uzdahnula:

- Jebi me!

Nisam mogao a da se ne nasmijem.... htjela je još. Nakon onog seksa od sinoć i ovoga sada, nisam siguran mogu li to, ali ipak... nogama je stisnula moj kurac koji se očigledno neće imati prilike odmoriti. Nagnuo sam se nad nju, šapnuo joj - za tebe, sve - i poljubio je. Gurnuo sam ga ponovno u njezinu picu, gurao do kraja, puno jače i energičnije no sinoć. Stenjala je i hihotala se, zatim me dohvatila za bokove i bacila na stranu. Kurac je još bio u njoj i zapeo je.... ona je tiho jauknula, a ni meni baš nije bilo ugodno. Počeo sam se smijati i rekao joj da mi je skoro slomila kurac. Nije mi bilo jasno što izvodi.

- Lezi! - rekla je strogim glasom, i zajahala moj kurac.

Potpuno je sjela na njega i ulazio je do kraja u nju. Skakutala je na njemu, i nadimala se. Sise su joj krasno poskakivale, a kurac je svaki puta dolazio do samoga izlaza iz pice. Kao da je znala koliko smije poskočiti.... osjećala ga je u sebi, i savršeno kontrolirala radnje. Počela se još više nadimati i savijati kurac. Držao sam je za bokove, a svoje ruke je držala iza glave. Svršili smo istovremeno. Ovaj puta kurac je ostao u njoj. Pritom se nagnula nad mene i lupila svojom glavom u moju, kao da pada u nesvijest.

- Oh Ana, kakva predstava!

Počela se smijati, legla kraj mene i rekla - ne brini, uzela sam pilulu. Sada sam se i ja počeo smijati, ali ne zbog gluposti koju sam napravio ne koristeći kondom već zato jer joj je zazvonio mobitel. Rekla je:

- Da, mama, sada sve shvaćam, probali smo apsolutno sve načine rješavanja i vidjela sam da nije tako strašno kao što se čini kad vidiš druge kako to rade. Ni sam ne znam odakle, ali njena šaka pogodila me u čeljust. Dovoljan razlog da se prestanem smijati.

- Ne, ne, to je televizor - rekla je i pozdravila mamu.

Prekinula je vezu i počela se oblačiti.

- Sad idem do Helene. Moram joj sve ispričati prije nego mi stari stigne tamo. Oboje smo se nasmijali, a onda je nastavila - ja bi fakat trebala skužiti tu informatiku. Ajde, nađimo se popodne na cugi, pa mi to pokaži, može?

- Može! - odgovorio sam - ali ovaj put ćemo malo nježnije.

Opet smo se oboje nasmijali, a onda sam nastavio - ozbiljno, ponesi knjigu pa ćemo vidjet kaj se može. Prišao sam joj, poljubio je i stao iza nje. Ispred nas nalazilo se veliko ogledalo, ponovno smo se oboje nasmijali. Poljubila me i navukla majicu.

- Ajde, bok, dođi u pet u birc, pa ćemo već naći neku lokaciju.

- OK - odgovorio sam - otvorila je vrata, namignula i izašla. Gledao sam je kroz prozor, ali nisam uspio vidjeti ništa čudno u njezinom hodu.

Zazvonio je telefon, javio sam se - bok, ja sam - odmah sam prepoznao glas svog oca. - Samo te zovem da ti kažem da sada krećemo iz Splita, ali ne u Zagreb - rekao je - molim!? - uskliknuo sam - nego kam bi vi? - sada sam čuo neko mrmljanje u telefonu, a onda mamin glas - Robi, sine, sreli smo jednu prijateljicu ovdje u Splitu i sada idemo kod nje. Ostali budemo u Crikvenici još noćas… - tišina - je 'l imaš novaca? - pitala je - imam, imam, ali zakaj sad to... kaj ćete u Crikvenici? - pitao sam totalno zbunjen - pa eto… sad moram ići, tata me zove... ajde, bok, budi dobar. Nazovi ak trebaš kaj. Booook.
Pozdravio sam je i sjeo na krevet. Bio je to povoljan razvoj događaja. Stigao sam oprati plahtu koja je bila... heh, blago rečeno zaflekana. Ana je imala gdje učiti informatiku, a i ja neću morati gledati starce još jedan dan. Pokušao sam dobiti Anu na mobitel, ali sam dobio njezinu prijateljicu, Helenu. Tu curu nisam poznavao, ali Ana ju je često spominjala. - Bok, Helena, daj, molim te, pozovi Anu - rekao sam.

- Neće moći, tušira se, ne bi htjela da je tata vidi ovakvu ljepljivu - rekla je i grohotom se nasmijala.

Zvučala je baš onakvom kakvu je Ana opisala - zgodna (to nisam mogao osjetiti), blesava, perverzna, seksualno poremećena... nije ni čudo da smo Ana i ja ovo danas napravili, kad se s njom druži.

- A je 'l, ti joj ne pomažeš? - pitao sam je, čekajući neku perverziju kao odgovor.

- Normalno da joj ne pomažem, nemrem s telefonom pod tuš.

- Ha ha, znao sam - onda odi k njoj, i pomozi joj.... ali joj reci da mi se javi... može?

- Kako ne bi moglo - odgovorila je - ajde, čujemo se.... bok.

- Bok!

Ana me nazvala nakon par minuta, ali nismo razgovarali jer je u tom času došao tata po nju. Ostao je dogovor da se nađemo na piću. Ubacio sam plahtu u mašinu i legao. Odspavao sam koji sat, istuširao se i naručio pizzu. Sjeo sam pred kompjuter i počeo čitati helpove u Pascalu, Ana će sigurno zaboraviti knjigu. Pet sati je brzo došlo. Ana je sjedila u kafiću, bez knjige, naravno i pila svoj Pago. Bila je jako lijepa... u istom času kroz glavu mi je proletjelo 90 % događaja od jutros. Nije me vidjela, taman je plaćala piće. Prišao sam joj s leđa, poljubio u vrat i šapnuo - gdje si mala - stresla se, a onda se počela smijati.
- Evo me - rekla je i nastavila dok sam ja sjedao - nisam mogla uzeti knjigu jer sam rekla starcima da idem van s Helenom i da ne znam kada ću se vratiti.

Samo sam se nasmiješio.

- S Helenom kažeš? - pa dobro, hoćemo se ona i ja zamijeniti za uloge? - rekao sam mašući konobarici.

- Pitaj je sam - ogovorila je - evo je, ide.

Okrenuo sam se i imao što vidjeti - niža djevojka, duge crne kose, ravne kose, lijepa u licu, još ljepša po ostatku. Nosila je crne marte, uske kožne hlače i usku crnu majicu. Bilo je očito da ne nosi grudnjak. Imala je vrlo zanimljivu šminku.... tamno plavu, crnu ili nešto takvog. Pogled sa djevojke odvratila je Suzana, konobarica.

- Reci?

- Tuborg - naručio sam, i ponovno pogledao prema Heleni.

- Gdje si mala - izašlo je iz mene samo po sebi, a ona, me pogleda u oči, iskesi, primjećujem izuzetno bijele i ravne, zube i zareži.

- Grrr, mali.

Svi troje se nasmijemo i tada joj formalnosti radi, pružim ruku kao simbol novog poznanstva. Sjeo sam na svoje mjesto u separeu, a ona pored mene, nasuprot Ani, tako da je nisam mogao dobro vidjeti... a želio sam to, mala je ipak zgodna, baš sam je htio usporediti s Anom.

- Znači ti si ta darkerica. Ajde, neka smo i to vidjeli - rekao sam gledajući Helenu u njene tamno zelene oči.

- Je, je - odgovorila je - i jeste kaj isplanirali? - pitala je pogledavši prvo Anu, a onda i mene.

- Ništa - odgovorili smo skoro u isti glas, a onda sam ja rekao kakvo je stanje sa starcima i da imam praznu kuću.

- Ne, ne, ne - odgovorila je Helena - prazan stan imam i ja, a pošto ja imam čak i knjigu iz informatike, bolje da odemo do mene - rekla je, naglašavajući ono "ja".

Meni je bilo svejedno, a Ani se više dopala njezina ideja. Ana i ja smo dovršili svoje piće, a Helena nije ništa ni naručila. Helena je imala stan u centru, to sam znao i prije, često sam tamo išao po Anu, ali nikada nisam ulazio. Stan je bio na četvrtom katu. Do tamo smo imali koji pola sata puta i Helena nas je sve vrijeme ispitivala o ovome jutros.... meni je bilo blago neugodno, ali Ana joj je govorila sve što je htjela znati, možda malo pretjerujući. Ušli smo u stan. Iako sam malo prije upoznao djevojku, odmah mi je bilo jasno da je ona dekorirala stan i to dosta lijepo. Sjeo sam u crni kožni trosjed, a Ana kraj mene.

- Vani je jebeno vruće! - čuo sam iza leđa, gdje je Helena, pretpostavljam, zaključavala vrata.

- Čekaj ljeto, mala - rekao sam i okrenuo se prema njoj.

Sjedio sam s otvorenim ustima, Helena je bila polugola. Ana se okrenula i uopće nije bila iznenađena. Helena joj dobaci svoju crnu majicu.

- Pogledaj ovo, totalno mokro... znojim se kao stoka.

Ana pogleda majicu - baš, kao stoka - i počne se smijati. Majicu je stavila meni u ruke, i skužila da je gledam.

- Dobra je Helena, je 'l da? - rekla je i ustala.

Krenula je prema Heleni koja je stajala kraj nekakvog ormarića i skidala kopču iz kose. Kada je Ana došla do nje, zagrlila ju je i zatresla njene sise. Ostao sam zapanjen, bez riječi, jedino čega sam bio svjestan da se moj kurac želi pridružiti. Helena se okrenula prema Ani, ponovno zarežala i poljubila je u usta.

- Kaj ste vi neke lezbe sad po novom - uspio sam progovoriti i pokušao se nasmijati.

Ana mi je prišla raširila noge i sjela mi u krilo, prikliještila mi je kurac koji je još uvijek bio u hlačama.

- Je 'l bi htio da jesmo? - pitala me i počela otkapčati moje hlače.

Helena joj je prišla s leđa i podigla majicu. Imao sam osjećaj da tu nešto ne valja, ali stavite se u moj položaj. Dvije cure, ne znam ni sam koja bolja... Nisam se opirao Aninoj želji da izvadi moj kurac iz hlača. Ana je sjedila na meni, a Helena ju je svlačila. Tada se Helena odmakla i kao da mi je pao kamen sa srca.

- Helena je još uvijek djevica, nemoj biti grub - rekla mi je Ana dok Helene nije bilo.

- Molim?! Da i nju jebem?! - viknuo sam.

- Pa nije ti valjda ružna - rekla je Ana, mrtva-hladna.

- Vi to mene zajebavate? - pitao sam, prilično zbunjen.

- Ne, zakaj, kaj ti je ružna? - pitala me Ana.

- Znaš kaj, vas dvije ste prilično bolesne curice.

Čuo sam smjeh iza sebe, bila je to Helena. Na sebi je imala samo crne, čipkaste gaćice. U jednoj ruci je držala neku vrst vibratora, a u drugoj bič.

- I ti si, kao djevica? Ha, ha - rekao sam gledajući je.

Prišla mi je i bičem mi podigla glavu - djevica, ali ovo već dugo planiram - i lupila bičem po trosjedu. Ana je sad već bila potpuno gola.

- Ovo planiraš? - pitao sam zbunjeno.

- Da, još od jutros kada sam joj rekla što se događalo kod tebe doma... skoro se rasplakala kaj ona nemre naći tak dobrog dečka i eto ... - obje su se nasmijale, a meni još uvijek nije sve bilo jasno.

Ustao sam i Helena mi je odmah skinula hlače. Ana, koja je bila iza mene izvadila mi je kurac kroz prorez na boksericama, i povukla iza, tako da smo oboje pali na trosjed. Poljubila me i šapnula - ma, ajde, mili, stvar je pod kontrolom.

- Kakvom kontrolom!? Pa osjećam se kao na nekom jeftinom porniću...

Oko sebe sam čuo samo smijeh. Nevjerojatno je to koliko je Helenino hihotanje slično onome koje ispušta Ana, to im je valjda kad su stalno zajedno.

- Samo malo - rekao sam - ak sam sve shvatio, ova cura koja mi puši kurac je djevica, a... - tu me pekinula Helena.

- Ak' sam djevica ne znači da sam nesposobna, kurac sam već pušila - i opet se nasmije.

- Da, da, a, moja cura je iznenada postala lezba... ili kaj već jesi? - pogledao sam Anu.

Sjedila je do nas i zabavljala se s vibratorom. Raširila je noge i počela ga gurati. Sam prizor doveo je (ako je to moguće) još malo krvi u kurac koji je gotovo cijeli bio u Heleninim ustima. Izgledala je kao da neće odgovoriti, pa sam se posvetio Heleni... mislim, kada je već tu. Primio sam je za glavu, a ona je to shvatila kao znak da mi to ne paše.... vidjelo se da je prilično neiskusna. Popela se na trosjed i poljubila me. Nagnuo sam glavu unatrag, a ona se popela na naslonjač, tako da joj je pička bila na mojoj faci. Pomaknuo sam njene gaćice i vidio vrlo lijepu, također svježe obrijanu pičku. Poljubio sam je i počeo lizati. Bila je mirisava i puna slatkih sokova. Tada sam osjetio Aninu ruku na svojem kurcu. Nisam mogao ništa jer sam rukama držao Helenu, koja je očigledno imala više iskustva s lizanjem nego sa pušenjem.

- Helena, dođi dolje - čuo sam Anu.

- To ćemo mi kasnije…

Nisam mogao vjerovati u to što čujem, ipak je stresna situacija kada doznaš da ti cura ima curu, posebice kada ti toj curi jedeš pičku... Helena je sišla je s naslonjača i ja sam ponovno mogao normalno disati. Prišla je Ani, stavila ruku na njenu pičku i poljubila je govoreći.

- Kako ti kažeš, maco.

Sada su njih dvije, obje potpuno gole stajale ispred mene, a na meni je, očito, bilo da odlučim koju ću prvu. Gledao sam ih, a onda je Helena krenula prema meni. Ustao sam i krenuo prema njoj. Sreli smo se i poljubili. Anu više nisam vidio. Legli smo na pod.

- Zapamti, nježno - rekla je, i raširila noge.

Popeo sam se iznad nje, uzeo kurac u ruku i nataknuo kondom koji mi je Ana upravo dala. Polako sam ugurao kurac u novu prijateljicu, Helenu. Bila je tako topla, valjda zbog krvi ili je možda mala ipak malo toplijeg mesa. Jebao sam je dosta dugo, a onda je stenjala izuzetno glasno, već sam se bio prepao da će doći susjedi. Brzo je svršila, a ja u nju. Svršio sam u nju, a ona je vrištala i režala... takve stvari stvarno mogu uzbuditi čovjeka. Izvadio sam ga, bacio balončić i spustio se k njoj.

- I? - upitao sam je.

- Mrak - rekla je uzdišući.

- Ha ha ha ovo je tek početak - čuo sam Anu od nekud.

Sjedila je u vrlo neobičnoj pozi na trosjedu. Glava joj je bila među nogama koje je podigla visoko iznad sebe, a u šupak je gurala kraj biča. Krenu sam prema njoj i u kurac je ponovno navirala krv. Ponovno sam ga izvadio iz bokserica, prišao Ani uzeo joj bič. Umjesto njega, zabio sam joj kurac u čmar, a Helena me uhvatila za bokove i počela gurati naprijed nazad. Naglo me pustila i ponovno se popela na naslonjač.

- Ovo si mi dužna - rekla je Ani koja je stenjala kao životinja, jer sam ga gurao mnogo jače nego jutros.

Svojim tijelom, Helena je zaklonila Anino lice, a Ana ju je lizala. Svršio sam, jebući Anu u uzani anus, prskajući i Anu i Helenu. Sada sam se prilično iscrpljen odmaknuo, te ih nastavio gledati. Ana je ostala u položaju u kojemu sam je jebao, a Helena je iznad nje na naslonjaču još uvijek držala Anine noge u zraku. Kako sam se odmaknuo, Helena je pustila Anine noge, a to je završilo tako što su obije pale na trosjed. Malo su se ljubile i mazile, ali to mi se nije dalo gledati.... zaboljelo me srce, možda od sreće, a možda i zbog tuge. Kako će se ovo odraziti na moju vezu s Anom... hoće li se ovo ponoviti... koliko dugo Helena jebe Anu... imam li sada ikakvih obaveza prema Heleni? Toliko pitanja, a one se i dalje bezbrižno jebu. Stvarno su perverzne. Sve što čujem je vriska, hihot i stenjanje... ulazim u sobu, zatičem ih u čudnoj i izuzetno uzbudljivoj pozi: pička jedne je iznad lica druge, i obrnuto. Ana prstom masira Helenin klitoris, dok je ova jebe vibratorom. Iako ih je bilo zabavno gledati, sjeo sam kraj njih u trosjed i upalio TV. Odmah su obije primijetile da nešto nije u redu. Anina ruka krenula je prema mojem kurcu, no uhvatio sam je za ruku, poljubio uz riječi - dosta je, maco - učinilo mi se da u joj u očima vidim odobravanje, te je i ona ustala i obukla hlače i majicu. Helena je još uvijek ležala kraj mene na trosjedu raširenih nogu i rekla:

- OK ste vi škvadra, moglo bi ovako i češće, ha?

Samo sam se nasmijao i dobacio joj hlače. Ustao sam i obukao se.

- Oliver Mlakar, tko još to gleda? - pitala je Ana i dobacila mi još jednu konzervu Tuborga.

- Ne brini, ovo sam obećala Heleni zbog nekih ženskih razloga, neće se ponoviti.

Malo sam je gledao.

- Da, iz ženskih razloga kažeš.... a kako znaš da ja to ne želim ponoviti? - nasmijala se mrzovoljno i okrenula.

- Znaš, Robi, ja zapravo i ne trebam učiti informatiku, ali... - pretpostavio sam ha ha... - prekinuo sam je - ...ali Helena treba.

Ja sam joj pokušala objasniti prošli tjedan i završile smo isto kao danas. Tada nam je bio prvi put - opet onaj hihot. Zavrtio sam glavom, kao znak neodobravanja i ustao da bacim svoju praznu konzervu.

- E, ovako, ja sada moram skočiti do Arijane i idemo van. Ideš sa mnom ili ćeš pokušati pokazat informatiku Heleni ... mislim cura je zaslužila, jel da ?

Oboje smo se nasmijali, ja malo više od nje.

- Ma ostat ću tu, lagano ste me izmorile. Pozdravi Arijanu i pokušaj prešutjet to kaj se ovdje događalo večeras, OK?

Šutjela je i pogledala gdje je Helena - meni paše, nije da bi htjela da ljudi znaju.... ipak se ovo ne događa tak često. Jedino kaj sumnjam da ova brbljavica neće nekome reći - pritom je glavom pokazala Helenu koja je sada nekakvom krpom brisala trosjed i jamačno nas nije čula.

- Nema veze, nije meni bruka, nego ti imaš neku reputaciju, ne?

Oboje se nasmijasmo i tada nam se pridruži Helena - eto, kao da ništa nije ni bilo - rekla je i bacila krpu preko stolca. Dogovorili smo se da ja ostanem ovdje s Helenom i pokažem joj Pascal, a Ana da ode po Arijanu i ostatak ekipe. Nas dvoje trebali bi se naći s njima oko 23 na trgu.

Helena i ja ostali smo sami u stanu.

- Izvoli pogledaj to dok se ja istuširam - dobacila mi je knjigu - ili mi se možda želiš pridružiti? - nasmijala se skidajući majicu.

- Ne bih, hvala, dosta mi je za danas - odgovorio sam kroz smijeh - ali mislim da sada nemaš vremena za tuširanje, gradiva je puno, a mi do jedanaest trebamo biti na trgu.

- Daj se poslušaj - prekinula me je tako što me pogodila svojom majicom - ajde, ovako, dođi u kupaonu i ispituj me dok se tuširam, može?

Ovime me je pogodila u živac. Od kad znam za sebe palio sam se na cure pod tušem. Doma imam malu kupaonu i ne bi bilo udobno tamo voditi ljubav. Anina kupaona je veća, ali nikada nismo imali prilike tamo to učiniti.

- Robi!!!

Nasmijao sam se - malo sam odlutao…

- Može, ako mi dohvatiš još jedan Tuborg.

Nasmijala se i veselo odskakutala prema kuhinji. Izgledala je kao dijete kojem sam rekao da ću mu ada dati vreću bombona. Ja sam otišao u kupaonu i sjeo na lavabo. Vratila se dobacila mi pivo i brzo svukla svoje uske hlače i gaćice. Ponosna na sebe pogledala se u ogledalo, misleći kako ja to neću opaziti. Pustila je vodu, a ja sam se trudio ne gledati je nego se koncentrirati na informatiku. Nisam uspio pronaći niti jedno teorijsko pitanje. Ne znam jeli to zbog samog gradiva ili zbog loše koncentracije, ali uskoro sam zatvorio knjigu. Helene je još uvijek stajala u kadi. Voda se slijevala preko njezine kose i lica, preko lijepog tijela prema dnu kade i otjecala u odvodu. Uopće ne razmišljajući, zasukao sam rukave.

- Predomislio si se? - upitala me preusmjerujući mlaz vode iz tuša u slavinu.

- Ne, samo mi je malo vruće. Dobro si ugrijala kupaonicu - ponovno sam otvorio knjigu - ma nema ti u ovoj informatici baš teorije. Imaš par fora na koje rješavaš zadatke i to je to. Ove procedure, na primjer...

- Dođi ovamo - prekinula me.

Pogledao sam je. Već je spužvicom nanosila pjenu i sapunicu na svoje tijelo. Odložio sam pivo i knjigu i ustao. Sjeo sam na rub kade i pomilovao je po licu.

- Reci?

Sporim pokretima ruke, milovala je i trljala svoje tijelo, prikazujući mi pritom zasebno svaki dio svoga tijela. Prvo je ispružila jednu nogu iz pjene, vratila je, zatim ponovila isto s drugom nogom. Izbacila svoja prsa i s visoka po njima polila gusti tekući sapun. Ove njene kretnje nikoga ne bi ostavile ravnodušnim, i moj kurac ponovno je bio tvrd. Sada me već boljelo i bilo mi je neugodno, ako više neće biti materijala. Helena možda jest neiskusna, ali svejedno zna kako stvari trebaju izgledati. Sada je podigla noge na rubove kade i njezina pičkica provirila je iz pjene.

- Znaš, jučer smo se Ana i ja zajedno brijale - rekla mi je - to među nama nije ništa ozbiljno, ne moraš se bojati da ću ti je oteti - nisam mogao da se ne nasmijem, iako je Helena bila mrtva ozbiljna - ja sam kriva za sve - nastavila je - u povjerenju sam joj rekla da sam djevica, i pitala je hoće i mi pokazati kako se to radi. Nakon nekog vremena obje smo se zanijele. Nadam se da mi ne zamjeraš... mislim, da se ne ljutiš - u međuvremenu je normalno sjela u kadu i gledala me puna iščekivanja.

- Ne ljutim se, ti si lijepa djevojka i sigurno ćeš naći nekog dobrog. Ha ha daj me poslušaj, ne znam kaj mi je danas ha, ha, ha, cijeli dan dijelim savjete i pun sam razumijevanja ha, ha - i Helena se nasmijala.

- Da, primijetila sam.

Nastavio sam.

- Ne ljutim se, misliš da meni nije bilo lijepo? Nego stvar je u tome što sam danas svršio više puta od porno zvijezde u punom sjaju.

- Koliko tri-četiri puta? - pitala me.

- Četiri puta, ako se ne varam ha, ha, ha - oboje smo se nasmijali.

Ona je ponovno podigla noge i počela se dirati po pičkici.

- Gledaj, rekla je, i glavom mahnula prema perilici rublja - gore na vešmašini imaš nekaj, dohvati mi to, molim te.

Pogledao sam gore i vidio vibrator. Dohvatio sam joj ga.

- Daj ti, ipak je to nešto tvrdo, imaš više iskustva - rekla je i sramežljivo se nasmijala.

Prišao sam kadi i čučnuo.

- Znaš ti koliko je meni neugodno zbog ovoga - pitao sam je, i opet smo se oboje nasmijali.

- Neka, bit će bolje!

Kada je to rekla, srce mi je zaigralo, bila je to jedna od mojih izreka. Ona je nagnula glavu unatrag i utonula u vodi. Virilo joj je samo lice, a pička joj je do pola virila iz vode. Kada već ne radim s vlastitim materijalom, htio sam ostaviti barem dobar dojam u rukovanju ovom mješavinom gume i plastike. Kurcolikim predmetom dotakao sam joj lice, zagrizla ga je i time me podsjetila na jutrošnje događaje s mojom voljenom. Ona je lizala vibrator, a ja rukom dodirivao njezine grudi i nabrekle bradavice. Unatoč vodi u kojoj se nalazila, bila je vruća. Od prvog momenta divio sam se njezinim sisama. Takav sklad oblina još nikada nisam vidio. Šteta što Ana nema ovakve... Sapunica po njenom tijelu jako je doprinosila ugođaju. Bila je glatka i skliska. Polako sam spustio vibrator do njene pičke, prstima razmaknuo usne i protrljao joj klitoris. Ovo bih mogao raditi za novce, pomislio sam, ali sam šutio jer se mala očigledno ufurala. Polagano sam gurnuo vibrator u njenu picu, a ona je vjerojatno zbog boli nogama uprla u rubove kade i zajedno se s vibratorom odsklizala unatrag. Izvadio sam ga i ona se vratila. Ponovno sam ga gurnuo i ovaj puta je ostala mirna. Stenjala je, a ja joj vibrator nisam gurao do kraja.... ipak je to dugačka stvar. Gurao sam tu stvar u nju dosta dugo, a ona je nešto mrmljala i ispuštala ono režanje koje me prije toliko uzbudilo. Povremeno bi primila moju ruku kojom sam držao vibrator kao da želi koordinirati njime. Svršila je na dosta spektakularan način, gotovo da sam i ja svršio u gaće. Svijala se i stenjala. Voda je prskala na sve strane. Na posljetku se opustila i utonula u vodu. Vibrator sam namjerno ostavio u njoj. sama ga je izvukla.

- To se zove orgazam, rekao sam joj smiješeći se.

- Da - rekla je - i to kakav. Jesi li ikada razmišljao da to radiš bakama za novce.... mislim, kak strašno može biti? - oboje smo se nasmijali.

- Da, da, sigurno... ali pazi foru, prilično si me smočila.

I zaista, bio sam mokar kao da sam otplivao koji krug u nekom olimpijcu.

- Znači da si bio dobar - rekla je kroz smijeh.

Ustala je i dohvatila ručnik. Prvo je obrisala kosu, a zatim polagano, kao da u tome ne znam koliko uživa svoja prsa, vaginu, anus, te s manje užitka ostatak tijela.

- Ana mi je rekla da si je danas prvi puta jebao u guzu - rekla je nestašno.

- Da, dvaput - rekao sam nesvjesno se smiješeći.

- I? - upitala me.

- I, kaj? dobro je to - rekao sam smijući se.

- Bolje nego u pičku - pitala me, radoznalo kao kakvo dijete.

- Ne znam, to prodiskutiraj sa našom curom - rekao sam to stavljajući naglasak na "našom".

- Hajde, nemoj zajebavat, rekla sam ti da više neću dirati "našu" Anu, a ako sam ti tak dosadna, ni tebe.

- Nisi - rekao sam joj - ali ipak, civiliziran smo narod i zna se kako to se ide. Ana mi se fakat sviđa i ne bi htio da se tu nekaj pokvari.

- Istina - odgovorila je - vi si fakat pašete, ja nikome ne budem rekla za ovo danas, ipak si mi napravio uslugu.... dobro, dvije - govorila je oblačeći gaćice.

Dovršio sam svoje pivo i bacio konzervu. - ajde, imamo još pola sata za informatiku, a onda se odi spremati, a ja ću se doma presvući.

Proradili smo malo informatike, i zatim se razišli. Na trgu su me dočekali Ana i kompanija i nitko nije spominjao ništa što bi umiješalo Helenu u Anin i moj odnos. To je čist u redu.


Post je objavljen 17.05.2011. u 09:08 sati.