Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opcinaslivno

Marketing

PRIPREME ZA ASVALTIRANJE GLAVNE ULICE U DUBOKOJ-turisticko mjesto Duboka.hr

-Iako je kisica roskala krenuli smo u Komarnu bajnu da vidimo sta su to tamo jos neasvaltirano trebali asvaltirati da bi opravdali i da se nebi netko ???,bunio,sjetili su se i nase Duboke da bi napokon trebalo ulice sa bezbroj rupa asvaltirati.(asvaltirano tocno 500 metara duzine a sirina 3,80m)
Sada pogledajmo snimak uzivo asvaltirane Komarne i pohvalimo ljude koji se za svoje mjesto Komarnu zauzimaju i bore,svaka im cast,skidam kapu a Duboka???,morao sam progovoriti,oprostite ako sam nekoga uvrijedio nije bila namjera a i ispricavam se!,ako sam !???,mislim da nisam.Napisite u komentarima.
ASVALT U KOMARNOJ GORNJI PUT MALI PROMET !?!?!?.

Koliko ce se metara asvaltirati u nasoj Dubokoj i hoce li se bar ulice kojima prolaze gosti u ljetnim mijesecima asvaltirati,neznam.
Mislim ako pogledate video film gdje je asvaltirana ulica u Komarnoj valjda ce i u urbalnom turistickom dijelu Duboke biti asvaltirane ulice.
NADZORNE KAMERE SNIMAJU NASU DUBOKU PA CE MO PO ZAVRSETKU IZDVOJITI JEDAN ISJECAK KADA ZAVRSE;
Uzivo,bijelovirac razgovara sa bijelovircem- Majcica Mladen Jure kao mjestanin Duboke i Drago Srsen (Gec)kao izvođac radova.
Pogledajmo sta su uzivo zabiljezile nadzorne kamere sa ville"Malo Misto".Malo se losije cuje,daleko je ali tko hoce cut,cut ce !!!,,,wave
1.dio.
DIREKNO NA LINIJI UZIVO-SRSEN i MAJCICA,

2.dio,

-----------------------------------------------------------
Kada zavrse izaci ce mo na lice mjesta i snimit.
Samo na znanje da je Duboka proslu sezonu ostvarila ili bar sta je prijavljeno; 23.456 noćenja a Komarna; 19 459 nocenja,barem po izvjescu koje je dato na sijedniciSkupstine prilikom objedinjenja turistickih zajednica,TZ.opcine Slivno i TZ.mjesta Klek u jedinstvenu TZ.opcine Slivno.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iz svega skupa ako usporedimo ,znamo i izracunati financiske rezultate !?.

Napokon docekali,nadam se....???
-Kada se radi,radi!,nadam se da sam zajedno sa Vama uspio prikazati pravo stanje na terenu,svaceno je napokon da bez rada i ulaganja nema ni plodova.Dakle krenimo ili kako se ono kaze;Pokrenimo se vec jenom!.
Pogledajmo;
Kada (Prsan upravlja i radnici rde),za pohvalu,sta jes jes,tako i treba pa dosta je bilo lezanja ispod smokve u hladu.
-Ciscenje plaza,valjda ce i gosti doc.
Image and video hosting by TinyPic
-Valja malo nakon ciscenja i oci odmorit.
Image and video hosting by TinyPic
-Nebih se sada mijesao ali kako sam i napisao u glasovanju drugi ulaz odnosno izlaz sa mora iz Duboke je katastrofalan!,mozda ne drugi sloj posto ce brzo kanalizacija a asvaltirati i drugu stranu,mozda nije ni bitan izlaz iz Duboke.Kada gosti idu van iz Duboke vise nisu ni bitni,ha,ha,haaaaaaaa,,,,,,
P/s.Jos jedini javni prolaz na more sa auto postaja iako je puna crta i zabrana???,,,doci ce sve na svoje,nadam se.
Image and video hosting by TinyPic
-Ako se malo potrudite mozda i bude brodet kod starog Mehe ribara,ovo je samo glava od Ugora,mozete mislit kolki je bio Ugor.
Image and video hosting by TinyPic
Pratit ce mo uzivo radove,,,
Jos jednom ovim javnim putem zahvaljujem svima onima koji su svojim zalaganjem napravili puno za nase turisticko mijesto Duboku iako sam i dalje misljenja da je u odnosu na druga turisticka mijesta u opcini Slivno Duboka je naj bolja a naj vise zapustena.
Jos ce mo obaci Klek sta se napravilo,Blace i ostala mjesta u opcini pa sami usporedite.

TO BI BILO TO,kada stignete i prosetate nasim malim mistom Dubokon sami ce te uzivo osjetiti promjenu.Zahvaljujem na suradnji,i lijepi pozdrav;majcica
Hvala jos jednom i ne zamjerite ako sam malo (mozda)pre zestoko udarija.
urednik,Mladen Majcica

Post je objavljen 16.05.2011. u 17:53 sati.